Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14.00 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Χαλκηδόνα, ενώ το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Δία στον Κορυδαλλό το Σάββατο στις 10.30. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.00 από την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, το παιδικό παίζει το Σάββατο στις 11.00 εκτός με τον Απόλλων Πειραιά, και το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Λέων στο Μοσχάτο στις 12.30 την ίδια μέρα. Επίσης για το μπάσκετ, το παιδικό τμήμα του Παναιγιναικού υποδέχεται τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 11.45 τον Άρη Αμφιάλης.

Από το broadcasting της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Χαλκηδόνα, με στόχο την άμεση επιστροφή της στις νίκες. Στο συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου υπάρχει πίστη για την κατάκτηση των τριών βαθμών, με τον νεαρό τεχνικό να μην υπολογίζει στους τραυματίες Λούβαρη και Πάλλη, ενώ αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι Κώστας και Νεκτάριος Μπακόμητρος. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων να εμφανίζονται αποφασισμένοι για την νίκη. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 14.00. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση μίλησε στο Aegina Portal ο Βαγγέλης Κλώνος. 'Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη με την Χαλκηδόνα, και αν είμαστε σοβαροί και κάνουμε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας, δε θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να δείξουμε την ανωτερότητά μας εντός γηπέδου, και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Αίγινας, να έρθει στο γήπεδο, και να στηρίξει τις προσπάθειές μας", κατέληξε ο 24χρονος μέσος της ΑΕ Σαρωνικός.

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός πηγαίνει στον  Κορυδαλλό για να αντιμετωπίσει την ιστορική Προοδευτική. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά την ήττα από τον Παννεαπολικό (73-54), θέλει την άμεση επιστροφή της στις νίκες, και στο ντέρμπι με την ομάδα του Κορυδαλλού, θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Απουσίες για τους νησιώτες δεν υπάρχουν, με την προετοιμασία του συλλόγου να συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε στο Aegina Portal ο Μέμος Κουνάδης. 'Άλλος ένας αγώνας εκτός έδρας, με μια έμπειρη ομάδα. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, και να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη του τελευταίου παιχνιδιού' τόνισε ο 32χρονος σέντερ του Σαρωνικού.

Στο βόλεϋ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης της ΕΣΠΕΔΑ, οι κορασίδες του Σαρωνικού φιλοξενούν στο κλειστό του ΕΠΑΛ τον Άρη Αμφιάλης. Η ομάδα του Κερατσινίου είναι αρκετά ανταγωνιστική φέτος, και παρ' όλο που ηττήθηκε στον 1ο γύρο (2-3 σετ για τον Σαρωνικό) από την ομάδα του νησιού μας, τον δυσκόλεψε αρκετά. Το κυριακάτικο παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή, με νίκη τερματίζει στην 1η θέση.  Για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Aegina Portal μίλησε η Αθηνά Βογιατζόγλου. 'Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά για τον αγώνα με τον Άρη, και θέλουμε και οι 12 αθλήτριες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να τερματίσουμε πρώτες στον όμιλο. Με βάση το παιχνίδι του Α' γύρου με τον Άρη στην Αμφιάλη, προσπαθήσαμε μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι τους, και να εμφανιστούμε έτοιμες για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι' κατέληξε η νεαρή ταλαντούχα πασαδόρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png