Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 12.30 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ερμή στον Κορυδαλλό, ενώ το εφηβικό του ποδοσφαιρικού συλλόγου υποδέχεται το Σάββατο στις 12,30 το Χατζηκυριάκειο. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την  Κυριακή στις 12.30 την Τερψιθέα εκτός έδρας, το παιδικό θα παίξει με τον Πορφύρα εκτός έδρας το Σάββατο στις 11.00, ενώ το εφηβικό τμήμα θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Πορφύρα στις 12.30. Επίσης για το μπάσκετ και για τα τμήματα υποδομών του Παναγιανικού, το παιδικό του συλλόγου φιλοξενεί την Καλλιθέα το Σάββατο στις 11.00.

Από το broadcasting της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 8η του πρωταθλήματος του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός πηγαίνει στον Κορυδαλλό με στόχο την επιστροφή της στις νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το ισόπαλο 1-1 με την Χαλκηδόνα στην Αίγινα, θέλει κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Ερμή την νίκη, ώστε να ανέβει στην βαθμολογία και να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα, μετά και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Στον νησιώτικο σύλλογο επικρατεί απόλυτη αισιοδοξία για την κυριακάτικη αναμέτρηση, κόντρα σε μια ομάδα που κάθε χρόνο είναι πρωταγωνίστρια, αλλά φέτος και εκείνη δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, μίλησε στο Aegina Portal ο Σάκης Ψάρρης. 'Το παιχνίδι με τον Ερμή είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και θα παίξουμε μόνο για την νίκη, ώστε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας, και να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα, και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει' τόνισε ο 27χρονος μέσος της Α.Ε Σαρωνικός.

Για την 7η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Τερψιθέα την Κυριακή στο κλειστό της Γλυφάδας 'Οδυσσέας Παπαδόπουλος'. Οι νησιώτες μετά την ήττα από την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, έχουν ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά με την Τερψιθέα εκτός έδρας. Η ομάδα της Γλυφάδας δεν έχει ξεκινήσει και αυτή καλά το πρωτάθλημα, καθώς σε 6 αγώνες μετράει μόλις μία νίκη (2η αγωνιστική, 73-71 εκτός τον Αετό Καλλιθέας). Το παιχνίδι βάσει και της βαθμολογίας έχει χαρακτήρα ντέρμπι, με τους παίκτες του Πέτρου Καρβούνη να δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση του 2ου ροζ φύλλου αγώνα στο πρωτάθλημα. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση μίλησε στο  Aegina Portal ο Στέλιος Τζίτζης. ' Ο αγώνας με την Τερψιθέα είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αφού στο τελευταίο παιχνίδι (βλ. Προοδευτική), αδικήσαμε οι ίδιοι τον εαυτό μας και χάσαμε από μια ομάδα που ήμασταν καλύτεροι. Η κυριακάτικη αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους, και αυτό κάνει την αποστολή μας δυσκολότερη, αφού θα παίξουν με μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε, και με αφετηρία την καλή άμυνα, τον έλεγχο των ριμπάουντ και την ομαδική επίθεση, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα', κατέληξε ο 23χρονος φόργουορντ του Σαρωνικού.  

Τέλος στο βόλεϋ, η ομάδα του Σαρωνικού μετά την πρόκρισή της στην 2η φάση της ΕΣΠΕΔΑ, στην κλήρωση της επόμενης φάσης που έγινε την  Δευτέρα 17 Νοεμβρίου την βρήκε στον 2ο όμιλο με αντιπάλους τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα, και την Αθλητική Ένωση Ρέντη. Η 1η αγωνιστική ορίστηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, με τις κορασίδες της Δήμητρας Παλαβρατζή να φιλοξενούνται από τον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png