Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε αγωνιστική δράση είναι το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Ορυζομήλων-Αιγάλεω' από την Ελλάς Ποντίων στις 12.00, ενώ το εφηβικό αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 10.30 την Δραπετσώνα στο γήπεδο 'Γιάννης Βάζος'. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.00 από τον Πειραϊκό στο 'Παναγιώτης Σαλπέας', το παιδικό υποδέχεται την Δραπετσώνα το Σάββατο στις 11.30, ενώ την ίδια ώρα το εφηβικό τμήμα θα παίξει με τον Πειραϊκό εκτός έδρας. Στα τμήματα υποδομών του Παναιγιναικού, το mini του συλλόγου φιλοξενεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Ελευθερία Μοσχάτου στις 10.30. Τέλος στο βόλεϋ, για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Α.Σ Πέρα το Σάββατο στις 12.30 στο 'Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο'.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 10η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός πηγαίνει στο Αιγάλεω, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάς Ποντίων. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η ομάδα των Ποντίων διαθέτει ίσως την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Γήπεδο αρκετά μικρό, με τις εξέδρες να βρίσκονται μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο, και τους φιλάθλους να είναι αρκετά εκδηλωτικοί. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου, προετοιμάζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και με μοναδικό απόντα τον Άρη Λούβαρη (τραυματίας), θα ταξιδέψει με στόχο το διπλό. Στις τάξεις των κυανόλευκων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το κυριακάτικο ματς, και κόντρα στην νεανική αλλά σκληροτράχηλη ομάδα των Ποντίων, οι παίκτες είναι έτοιμοι για την συνέχιση των τελευταίων καλών εμφανίσεων.

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός (1/6) έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή. Η ομάδα της Αίγινας φιλοξενείται στο 'Παναγιώτης Σαλπέας' από τον αήττητο και πρωτοπόρο στην βαθμολογία Πειραϊκό (7/0), ο οποίος σε 7 αγωνιστικές αγνοεί την ήττα. Το συγκρότημα του Πέτρου Καρβούνη μετά την ήττα από την Τερψιθέα (69-45), θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, και κόντρα στον ισχυρό φέτος Πειραϊκό να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Οι προπονήσεις του νησιώτικου συλλόγου συνεχίζονται χωρίς προβλήματα, με τον νεαρό τεχνικό να καταστρώνει τα σχέδιά του για την επικίνδυνη έξοδο της ομάδας του.

Τέλος στο βόλεϋ, η πρεμιέρα της β' φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, βρίσκει τον Σαρωνικό αντιμέτωπο με τον Α.Σ Πέρα εκτός έδρας. Τα κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή είχαν σχεδόν δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούν για την β' φάση, και το Σάββατο πηγαίνουν στο 'Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο' να αποδείξουν ότι φέτος έχουν βάλει υψηλούς στόχους. Το παιχνίδι με τον Α.Σ Πέρα μόνο εύκολο δεν είναι, με τις νεαρές αθλήτριες να είναι απόλυτα προετοιμασμένες. Η νεαρή τεχνικός του Σαρωνικού θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Ιρένας Τζινιέρη και της Χριστίνας Σταθοπούλου. Η πρώτη είναι τραυματίας (διάστρεμμα) και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική με την Α.Ε Ρέντη, ενώ η Σταθοπούλου δίνει εξετάσεις Αγγλικών (Proficiency). Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο, με το πρώτο σέρβις να είναι στις 12.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png