Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο είναι το πρόγραμμα και αυτό το σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας, καθώς θα διεξαχθούν εννέα αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.00 από την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες, ενώ το εφηβικό τμήμα υποδέχεται το Σάββατο στις 12.30 την Αναγέννηση Μοσχάτου. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.30 στα Μέγαρα την ΝΕ Μεγαρίδας, το εφηβικό φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.30 την Καλλιθέα, επίσης το Σάββατο το παιδικό τμήμα θα παίξει με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στις 12.00 εκτός έδρας, και τέλος το τμήμα mini θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 10.15 τον Απόλλων Πειραιά. Επίσης για το μπάσκετ και τα τμήματα υποδομών του Παναιγιναικού, το παιδικό φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά το Σάββατο στις 11.00, και το mini του συλλόγου υποδέχεται την Κυριακή στις 11.30 την ΑΕ Ρέντη. Τέλος στο βόλευ και το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 13.00 τον Ίκαρο στο κλειστό "Εθνικής Αντιστάσεως" στην Καλλιθέα.

Για την 12η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την άνετη επικράτηση της 11ης αγωνιστικής επί της Θύελλας Μοσχάτου με 4-1, πηγαίνει στο Κερατσίνι με στόχο την συνέχεια των τελευταίων καλών εμφανίσεων. Η νησιώτικη ομάδα πηγαίνει με αρκετές απουσίες, καθώς οι Αγγελάκης και Λούβαρης είναι τραυματίες, ενώ οι Γιαννούλης και Τσάνης, τιμωρημένοι.
Παρά τις απουσίες, στις τάξεις των κυανόλευκων υπάρχει αισιοδοξία για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση μίλησε στο Aegina Portal ο Θανάσης Μπακόμητρος. "Η Αμφιάλη είναι μία παραδοσιακά καλή ομάδα της κατηγορίας, χρειάζεται την νίκη για βαθμολογική ανάσα. Εμείς απ' την μεριά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί καλών εμφανίσεων για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Προβλήματα υπάρχουν με τιμωρημένους και τραυματίες αλλά πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα" κατέληξε ο 33χρονος αμυντικός της ΑΕ Σαρωνικός.

Για την 10η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός(2/7) πηγαίνει στα Μέγαρα με αντίπαλο την ΝΕ Μεγαρίδας(4/5). Το συγκρότημα του Πέτρου Καρβούνη μετά το σπουδαίο διπλό στην Καστέλλα (62-61), θέλει να κατακτήσει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια στο αμφίρροπο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Απουσίες για τους νησιώτες δεν υπάρχουν, δημιουργώντας έτσι έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον νεαρό προπονητή. Για το παιχνίδι των Μεγάρων μίλησε στο Aegina Portal ο Θανάσης Χαριάτης. "Το παιχνίδι με την Μεγαρίδα είναι αρκετά δύσκολο αλλά πιστεύω πως  έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη παίζοντας καλή άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση" κατέληξε ο 17χρονος πλέι μέικερ.

Τέλος στο βόλευ για την 3η αγωνιστική της β' φάσης των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο στην Καλλιθέα. Σαρωνικός και Ίκαρος μοιράζονται την 1η θέση, καθώς αμφότεροι έχουν κάνει το 2/2, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι, αλλά ο πρώτος θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτό και μόνο δίνει στο παιχνίδι το χαρακτήρα ντέρμπι, με τις νεαρές αθλήτριες της Δήμητρας Παλαβρατζή, να είναι βάση την αγωνιστική τους εικόνα, το φαβορί. Για την δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής μίλησε στο Aegina Portal η Ιωάννα Βογιατζόγλου. "Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Ο Ίκαρος είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε με θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση και στην δεύτερη φάση των ομίλων μας. Στα θετικά είναι ότι πλέον δεν έχουμε ελλείψεις παικτριών, έτσι είμαστε αισιόδοξες για τον αγώνα", κατέληξε η 15χρονη ταλαντούχα ακραία του Σαρωνικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png