Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στους επίσημους αγώνες για τις ομάδες της Αίγινας, μετά την διακοπή λόγω Πάσχα. Το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει 6 αγώνες, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Για το ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Παντελής Νικολαΐδης από την Νίκαια στις 14.30, ενώ την ίδια μέρα και ώρα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Νίκαια στο κλειστό του Μίλωνα. Για τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στις 11.00 τον Ολυμπιακό, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στις 13.00 εκτός έδρας. Τέλος για το βόλεϋ και τα δύο τμήματα του Σαρωνικού θα αγωνιστούν το Σάββατο. Την αρχή θα κάνουν οι παγκορασίδες Α', οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τον Πορφύρα στο γήπεδο 'Παναγιώτης Σαλπέας' στις 11.00, ενώ στην συνέχεια οι αντίστοιχες Β' θα φιλοξενηθούν στο Ρέντη από την ομώνυμη ομάδα στις 14.30.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αυλαία στο πρωτάθλημα του Πειραιά για την Α.Ε Σαρωνικός, καθώς για την 30η και τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας φιλοξενείται από την Νίκαια στο Παντελής Νικολαΐδης. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου στοχεύει στην νίκη για δύο λόγους. Πρώτον για να τελειώσει την φετινή επιτυχημένη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, και δεύτερον για να παραμείνει στην 4η θέση, αφού μαθηματικά Αμπελακιακός και Ελλάς Ποντίων την απειλούν στην βαθμολογία. Η Α.Ε Σαρωνικός βρίσκεται στην 4η θέση με 48 βαθμούς, με τον Αμπελακιακό και την Ελλάς να ακολουθούν με 47 και 46 πόντους αντίστοιχα. Βέβαια την Κυριακή για την 30η αγωνιστική οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο Ορυζομύλων, με στόχο την νίκη και με τυχόν στραβοπάτημα της Α.Ε Σαρωνικός να φτάσουν την 4η θέση. Στα αγωνιστικά η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα, με μοναδική απουσία αυτή του Κλώνου (επαγγελματικές υποχρεώσεις). Στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να τελειώσει η χρονιά με ιδανικό τρόπο. Η σέντρα είναι στις 14.30. Διαβάστε περισσότερα...

Άλλη μια 'χρυσή' νίκη στο ματς της 24ης αγωνιστικής ψάχνει ο Σαρωνικός (8/15), με σκοπό να μπει για τα καλά στην υπόθεση παραμονή στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Αντίπαλός του η Νίκαια (12/11) η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 35 βαθμούς, και θεωρείται μια από τις πιο στιβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την τεράστια νίκη της 23ης αγωνιστικής επί της Μεγαρίδας με 81-79, έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την παραμονή της στην κατηγορία, τρεις στροφές πριν το τέλος. Τα παιχνίδια που απομένουν για την νησιώτικη ομάδα πέρα από το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Νίκαια, είναι για την 25η αγωνιστική με τον Αετό στην Καλλιθέα, ένα ματς που έχει χαρακτηριστεί  'παιχνίδι της χρονιάς', ενώ για την 26η και τελευταία αγωνιστική με την Ευρυάλη εντός έδρας. Στόχος της ομάδας του έμπειρου τεχνικού το 3/3 έτσι ώστε ο Σαρωνικός να βγει νικητής από την δύσκολη αυτή μάχη που δίνει την φετινή σεζόν. Στο παιχνίδι με την Νίκαια δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τους ανθρώπους της νησιώτικης ομάδας να καλούν για άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο κλειστό του Μίλωνα ώστε να γίνει ο '6ος παίκτης' του Σαρωνικού σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Το τζάμπολ είναι στις 14.30.
Για την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ τα δυο τμήματα του Σαρωνικού έχουν υποχρεώσεις μακριά από την Αίγινα. Το Σάββατο οι παγκορασίδες Α' αντιμετωπίζουν τον Πορφύρα στις 11.00, ενώ την ίδια μέρα αλλά στις 14.30 οι αντίστοιχες Β' θα παίξουν στον Ρέντη με την ομώνυμη ομάδα. Οι παγκορασίδες Α' της Δήμητρας Παλαβρατζή είναι αήττητες, και με νίκη κόντρα στον Πορφύρα εξασφαλίζουν πρόωρα την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά η νεαρή τεχνικός όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί τις υπηρεσίες δυο σημαντικών αθλητριών. Ιρένα Τζινιέρη και Μαρούσα Καλαμάκη αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς η πρώτη έχει υποστεί διάστρεμμα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστική με το Περιστέρι, ενώ η δεύτερη ταλαιπωρείται από ισχιαλγία (μέση). Παρ' όλα αυτά και οι δυο αθλήτριες αναμένεται να είναι στην αποστολή, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Στο παιχνίδι των παγκορασίδων Β', οι νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού μετά από δυο αγώνες έχουν μια νίκη και μια ήττα, και κόντρα στην ομάδα του Ρέντη πάνε με στόχο τη νίκη, ώστε να γίνουν το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι εμφανής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png