"Ναι", είπαν οι επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνας στη διοργάνωση του Masters Beach Volley στις 3, 4 και 5 Ιουλίου.

Θετικές ήταν οι αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του συλλόγου των Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας την Τρίτη. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο πρόεδρος των επαγγελματιών της περιοχής κύριος Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος μετέφερε την εικόνα της συνάντησης και το θετικό αποτέλεσμα για τη διοργάνωση του beach volley στην πλαζ με τη γαλάζια σημαία, στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις οι επαγγελματίες του τουρισμού στην Αγία Μαρίνα, συμφώνησαν σε όλα τα απαιτούμενα και τις προϋποθέσεις που θέτει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Πρόκειται για απόφαση που σηματοδοτεί την υποβολή του συμφωνικού στην ομοσπονδία, για την διοργάνωση του Masters Beach Volley στην Αγία Μαρίνα, σύμφωνα άλλωστε με όσα είχε δηλώσει λίγες ημέρες πριν στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png