Πέρασε νικηφόρα και από το σμαραγδένιο νησί!


Γράφει ο Σωτήρης Μπήτρος
Α.Ε.Ρ.Αφάντου  -  Σαρωνικός  1 - 2
Πολύ καλή παρουσία είχαν οι ποδοσφαιριστές του Σαρωνικού στο παιχνίδι που έδωσε στη Ρόδο με αντίπαλο τον ΑΕΡ Αφάντου, στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση που δεν είχε γίνει πριν 15 μέρες λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα πρόστεσε η ομάδα μας στην πορεία μας με προορισμό την κορυφή. Την αποστολή στη Ρόδο ακολούθησαν και κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό των παικτών μας.

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηράπτη μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, ότι ο στόχος τους ήταν μόνο η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι ο τουρισμός στο νησί με τις πεταλούδες. Η άμυνά μας για ένα ακόμη παιχνίδι στάθηκε καλά απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε στις περισσότερες επιθέσεις που δημιούργησαν στην περιοχή μας να μας να την πιέσουν με σέντρες.

Η οπισθοφυλακή μας πήρε άριστα στον ΑΕΡΑ και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να μας παραβιάσουν από ψιλά. Στο πρώτο 20/λεπτο οι δυο επιθετικοί μας, ο Ντούκα και ο Μάνεσης έκαναν πάρτι μέσα στα καρέ των γηπεδούχων και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν και άλλα τέρματα. Στο 30΄ έγινε το 0 - 1 για τον Σαρωνικό, μετά από ωραία ενέργεια στο χώρο του κέντρου, ο Σταματέλος έγινε παραλήπτης και με ωραία σέντρα βρήκε τον Ντούκα ο οποίος με πλασέ έδωσε προβάδισμα στο σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι πανηγυρισμοί στην εξέδρα δεν είχαν προλάβει να σταματήσουν και ο Μάνεσης στο 35΄ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας γράφοντας το 0 -2.

Οι γηπεδούχοι στις λίγες ευκαιρίες που έκαναν στο 90/λεπτο κατάφεραν να μειώσουν στο 43΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή μας. Ο Μακρής εκτινάχτηκε στην αντίθετη γωνία χωρίς να καταφέρει να απομακρύνει τον κίνδυνο κι έτσι έγινε το 1 - 2, δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις γρήγορες κινήσεις των παικτών μας που για ένα ακόμη παιχνίδι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμός τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε  το σκορ, αλλά το μόνο που πετύχαμε στο δεύτερο μέρος ήταν μία καλή ενέργεια του Ζαμπετάκη που κτύπησε στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, αφήνοντας "άγαλμα" τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα μας,αλλά χωρίς κάποια καλή τελική ενέργεια. Έτσι παρέμεινε μέχρι το τέλος το υπέρ μας σκορ. Αυξήσαμε την διαφορά των πέντε (5) βαθμών από την δεύτερη ομάδα του Αήττητου Σπάτων. Η ομάδα μας φέτος έχει καταφέρει μέχρι τώρα να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει ( νίκη ) μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές φάσεις με υπομονή και επιμονή στις αντίπαλες εστίες.

Η διαιτησία του κ.Χατζή και των βοηθών του ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Όλοι του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

ΑΕΡ Αφάντου :: Ψαρράς - Γουργιώτης (Παπαδήμος) - Αξιώτης - Μπιμπής - Παπαδόπουλος - Νικολής (Σταυλάς) - Χατζηπέτρος - Μοσχής - Αγγελόπουλος - Παπαστάμος - Τσούτσης (Τομάζος)

Σαρωνικός ( Γ.Χατζηράπτης ) :: Μακρής - Μπιζιώτας - Παπαδόπουλος - Λούβαρης - Κρεμμύδας - Θέμελης ( Αθανασόπουλος Κ.) - Σταματέλος - Ζαμπετάκης (Καγιώργης) - Τσιρώνης - Μάνεσης (Οικονόμου) - Ντούκα.

Επόμενο παιχνίδι του Σαρωνικού είναι την Κυριακή στις 21/12 στη Χίο με τον Όμηρο Καλλιμασιάς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9ου ΟΜΙΛΟΥ

 

 

Α/Α

 

 

ΟΜΑΔΕΣ

 

 

ΑΓ.

 

 

Ν.

 

 

Ι.

 

 

Η.

 

 

Β.

1.

Σαρωνικός

11

10

1

0

31

2.

Αήττητος

11

8

2

1

26

3.

Προοδευτική

11

6

2

3

20

4.

Ολυμπιακός Λ.

12

6

1

5

19

5.

ΑΕΡ Αφάντου

11

6

1

4

19

6.

Κερατσίνι

11

6

1

4

19

7.

Αμφιάλη

11

6

1

4

19

8.

Αχαρναϊκός

10

4

3

3

15

9.

Μαρκό

11

4

3

4

15

10.

Μοσχάτο

11

4

1

6

13

11.

ΑΕ Περάματος

12

3

3

6

12

12.

Διαγόρας Βατίου

11

2

4

5

10

13.

ΑΕ Χίου-Βροντάδου

12

2

3

7

9

14.

Περαμαϊκός

11

1

2

8

5

15.

Ομηρος

10

1

0

9

3



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png