Με επιτυχίες κλείνει το 2008 για το Αθλητικό Κέντρο Αιακός.



Γιορτινή η ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αιακός, καθώς με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου που πλησιάζει, προπονητές, αθλητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να τα πουν από κοντά, στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα. Ανάμεσα σε γλυκά, ευχές και δώρα ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου Αιακός βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για μία πρόσφατη επιτυχία του των ακαδημιών ποδοσφαίρου, αλλά και να παρουσιάσει και να ευχαριστήσει τον χορηγό της ομάδας κύριο Σωτήρη Μαρμαρινό.

Πιο συγκεκριμένα αθλητές του κέντρου που συμμετείχαν σε ένα δοκιμαστικό τουρνουά πριν από δύο μήνες, θα συμμετάσχουν σε μία μικτή ελληνική ομάδα από δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι χωρισμένοι σε δύο ηλικιακά γκρουπ. Πρόκειται για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Arsenal Ελλάδος όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από τις ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Arsenal Soccer School. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Αγγλία, όπου θα λάβει μέρος σε Soccer Camp.

Το "εισιτήριο" για την Αγγλία οι αθλητές του κέντρου το έλαβαν απευθείας από τον Κριστόφ Βαζέχα, καθώς επιλέχθηκαν ήδη από τον πρώτο γύρο, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα η αξιολόγηση περιλαμβάνει ένα ακόμη δοκιμαστικό τουρνουά τον Ιανουάριο, κάνοντας προφανές ότι η μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Αθλητικό Κέντρο Αιακός φέρνει αποτελέσματα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png