20οι αγώνες επίδειξης κολύμβησης από το γυμναστήριο "Κούρος" στην Αγία Μαρίνα.

Δύο δεκαετίες ζωής έκλεισαν φέτος οι αγώνες κολυμβητικών επιδείξεων από το γυμναστήριο "Κούρος", που πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, στον πάντα φιλόξενο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου "Απόλλωνας" στην Αγία Μαρίνα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι οι αγώνες φέτος ξεκίνησαν με κολυμβητές πολύ μικρής ηλικίας. Ο πιο μικρός από αυτούς ήταν μόλις 8 μηνών! Οι μικροί κολυμβητές, τοποθετημένοι σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, κάτω από τις οδηγίες της κυρίας Φωτεινής Μπήτρου και της πρωταθλήτριας κολύμβησης κυρίας Βάσως Μαυρέλου, παρουσίασαν όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, οπότε και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν με ασφάλεια τεχνικές κολύμβησης και πάνω από όλα να αγαπούν την επαφή τους με το νερό και τη θάλασσα.

Μετά την ολοκλήρωση της επίδειξης των δεξιοτήτων, που ανέπτυξαν οι τα μικρά παιδιά, ήρθε η ώρα των απονομών. Όλοι οι κολυμβητές έλαβαν από ένα κύπελο και αναμνηστικό δίπλωμα. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, που έκανε επίσης απονομές, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Φίλιππος Τζίτζης και Στέλιος Θεριανός. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίδειξη δυνατοτήτων σε μακροβούτια.

Δείτε φωτογραφίες από την αθλητική εκδήλωση εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png