Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο είναι το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας το προσεχές τριήμερο, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή για την 2η αγωνιστική του Πειραιά, το αντρικό τμήμα της Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ελλάς Ποντίων στο Ορυζομύλων στις 12.30, το εφηβικό υποδέχεται το Σάββατο στις 13.15 την Χαραυγή, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οδηγήτρια το Σάββατο στις 12.15. Στο μπάσκετ για την πρεμιέρα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Βουλιαγμένη την Παρασκευή στις 21.00, στο κλειστό της Βάρης. Στα τμήματα υποδομών του κυανόλευκου συλλόγου, το παιδικό φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.00 τον Προφήτη Ηλία, ενώ στις 13.30 το εφηβικό τμήμα θα φιλοξενήσει το αντίστοιχο τμήμα της ίδιας ομάδας. Επίσης για το μπάσκετ και τα τμήματα του Παναιγιναϊκου, το Σάββατο στις 11.00 οι παίδες του συλλόγου αντιμετωπίζουν την Πόλις Καλλιθέας εκτός έδρας, ενώ δύο ώρες αργότερα (13.00), οι κορασίδες θα φιλοξενηθούν από τον Αετό Καλλιθέας. Τέλος, πρεμιέρα για το πρωτάθλημα των Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, με τον Παναιγιναικό να φιλοξενείται από τον Αετό στην Καλλιθέα, την Κυριακή στις 13.15. Στο βόλεϋ και για το κύπελλο γυναικών, ο Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στο κλειστό του ΕΠΑΛ την Δραπετσώνα στις 15.00. 

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



 
Για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ελλάς Ποντίων στο 'Ορυζομύλων'. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλό (1-0), θέλει να κάνει το 2 στα 2, και να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με τον νεαρό προπονητή να βλέπει στην προπόνηση της Πέμπτης, να παίρνουν μέρος κανονικά τόσο ο Μαργαρώνης, όσο και ο Παπαδόπουλος (δεν έπαιξαν με την Κύπρο). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12.30, και θα το διευθύνει ο Φιλακούρης, με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο και Παπανδριόπουλο
 
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ το προσεχές τριήμερο, με τον Σαρωνικό να φιλοξενείται την Παρασκευή από την Βουλιαγμένη στο κλειστό της Βάρης. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Καβάσιλα πηγαίνει με στόχο τη νίκη, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, ο έμπειρος coach θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νότη Μπήτρου, καθώς ο χαρισματικός σκόρερ έχει υποστεί τράβηγμα, ενώ κουβαλάει και ένα πρόβλημα με την μέση του. Επίσης μεγάλος απών της πρεμιέρας, είναι και ο Μέμος Κουνάδης, ο οποίος υπέστη θλάση στην γάμπα. Στα ευχάριστα, η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Σπύρο Κάτσα  την περασμένη Δευτέρα, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Βάρη (13 Σεπτεμβρίου), όταν είχε εμπλακεί σε τροχαίο μαζί με το βοηθό προπονητή του Σαρωνικού, Γιώργο Γκίκα. Ο νεαρός άσσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, στο ματς της Παρασκευής. Το τζάμπολ είναι στις 21.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png