Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο, το ανδρικό τμήμα υποδέχεται την Κυριακή στις 16.00 την Α.Ε Περάματος, και το εφηβικό το Σάββατο στις 13.15 τον Προφήτη Ηλία. Στο μπάσκετ, το αντρικό του Σαρωνικού έπαιξε την Πέμπτη (15/10) με τον Παννεαπολικό και ηττήθηκε με 70-60 στο κλειστό του Μίλωνα, το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας το Σάββατο στις 11.30, και το παιδικό φιλοξενείται από τον Απόλλων Πειραιά στις 12.00.

Από το Broadcasting News της Αθλητική Εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για τα τμήματα υποδομών του Παναιγιναϊκού, οι κορασίδες Β´ φιλοξενούν το Σάββατο στις 10.00 τον Πορφύρα, το παιδικό υποδέχεται τον Έσπερο Καλλιθέας το Σάββατο στις 11.30, ενώ για την 2η αγωνιστική των γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή στις 12.00. Για την 3η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Α.Ε. Περάματος. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την ήττα με 2-0 από την Ελλάς Ποντίων την περασμένη Τετάρτη, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι κυανόλευκοι αναμένεται να αγωνιστούν πλήρεις για πρώτη φορά φέτος, με την αισιοδοξία για την νίκη να είναι διάχυτη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα το διευθύνει ο κύριος Σακκάς, με βοηθούς τους κ.κ. Χρηστάκο και Γεωργακόπουλο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png