Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 15.00 τον Α.Ο Κορυδαλλό, ενώ  τόσο το εφηβικό όσο και το παιδικό τμήμα έχουν ρεπό, καθώς οι Προφήτης Ηλίας και Εθνικός Β' που βάση προγράμματος ήταν οι Σαββατιάτικοι αντίπαλοι των τμημάτων υποδομής της Α.Ε Σαρωνικός, έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ανδρών, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Πέμπτη (19/11) τον Λέων Μοσχάτου στις 21.45 στο κλειστό του Μίλωνα. Στα τμήματα υποδομής του κυανόλευκου συλλόγου, το παιδικό θα παίξει το Σάββατο στις 11.30 με τον Ερμή στον Πειραιά, ενώ το εφηβικό θα φιλοξενηθεί από τον Πορφύρα την Κυριακή στις 12.00. Επίσης για το μπάσκετ, οι κορασίδες του Παναιγιναϊκού θα υποδεχτούν το Σάββατο στις 10.30 την Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ με την ίδια ομάδα θα παίξουν και οι παίδες του συλλόγου, το Σάββατο στις 12.00. Τέλος οι γυναίκες της νησιώτικης ομάδας, θα φιλοξενήσουν τον Φοίνικα Πειραιά, την Κυριακή στις 12.00. Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα Γυναικών 2 της τοπικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Κυζικό Νέας Περάμου την Κυριακή στις 13.00, στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας τον Α.Ο Κορυδαλλό. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την ήττα από το Κερατσίνι (1-2), θέλει την άμεση επιστροφή της στις νίκες. Ο νεαρός τεχνικός για το κυριακάτικο ματς, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τρίμπο, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή, στην φάση του γκολ. Ο 30χρονος μέσος, αναμένεται να απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας, για 15 τουλάχιστον μέρες. Κατά τα άλλα, η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Κορυδαλλού, είναι διάχυτη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00.

Για την 7η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Πέμπτη (21.45) τον Λέων Μοσχάτου, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ήττα από την Δάφνη Αγ. Δημητρίου (63-69), θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, για να ανέβει και ψυχολογικά αλλά κυρίως βαθμολογικά. Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Μέμου Κουνάδη (τραυματίας), αλλά και του στρατευμένου Βαγγέλη Μπακάλη.

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Κυζικό Νέας Περάμου, με στόχο το 3 στα 3. Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά την νίκη της πρεμιέρας επί του Κελεού Ελευσίνας (3-0 εντός), και την νίκη επί της Άμιλλας (1-3)  εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική, φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Για να συνεχίσει η νησιώτικη ομάδα να βρίσκεται εκεί, θέλει την νίκη κόντρα στην ομάδα της Νέας Περάμου. Ο Κυζικός είναι μια από τις πιο δυνατές και έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, και την περασμένη αγωνιστική υποχρέωσε σε ήττα τον Μανδραϊκό με 3-0 σετ εντός έδρας, ενώ την 1η αγωνιστική είχε ρεπό. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή, με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.00. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του τμήματος mini του Παναιγιναικού με τον Πανιώνιο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png