Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με εννέα συνολικά αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας, το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το τμήμα του βόλεϋ του Σαρωνικού, έχει ρεπό. Στο ποδόσφαιρο και για το πρωτάθλημα ανδρών της Ε.Π.Σ Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.00 από την Δραπετσώνα στο "Ιωάννης Βάζος", ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.00 τον Αετό στον Κορυδαλλό.

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Παρασκευή στις 21.30 από την Ακαδημία Ελευσίνας, ενώ εκτός έδρας υποχρεώσεις έχουν και τα τμήματα υποδομής της νησιώτικης ομάδας. Την αρχή θα κάνει το παιδικό τμήμα, το οποίο φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.30 από τον Εθνικό, ενώ στις 12.00 το mini θα παίξει με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, δύο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο, και δύο την Κυριακή. Το Σάββατο οι κορασίδες θα υποδεχτούν τον Φοίνικα Πειραιά στις 10.00, ενώ 11.30 το παιδικό τμήμα θα φιλοξενήσει τον Λέων Μοσχάτου. Την Κυριακή το προμίνι θα φιλοξενηθεί από τον Αετό στην Καλλιθέα στις 12.00, ενώ την ίδια ώρα το γυναικείο τμήμα του συλλόγου θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία στο Μοσχάτο.

Για την 12η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Δραπετσώνα στο 'Ιωάννης Βάζος'. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την σπουδαία νίκη επί του Περαμαϊκού (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική, πηγαίνει στην Δραπετσώνα με στόχο την νίκη. Οι κυανοκίτρινοι του νησιού έχουν πλέον και την απαιτούμενη ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, και με μοναδική απουσία αυτή του Τρίμπου, πηγαίνουν με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Πάλλης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή για το εκτός έδρας ματς με την Δραπετσώνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13.00, και θα την διευθύνει ο Πουλόπουλος, με βοηθούς τους Σουγκλάκο και Παχωπό.

Για την 10η στροφή της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ελευσίνας εκτός έδρας. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Η αποστολή των νησιωτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η ομάδα της Ελευσίνας είναι αήττητη στην έδρα της. Παρ'ολα αυτά η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς (7/2), με τον Σαρωνικό να ακολουθεί (μαζί με τον Πήγασο Κορυδαλλού) με 15β (6/3) και στην 3η θέση. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι εμφανής. Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή, με τοτζαμπολ να είναι στις 21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png