Βράβευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αίγινας στη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2015.

Επιμέλεια: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στο Μουσείο Μπενάκη, με την παρουσία επισήμων και εκπροσώπων φορέων όπως ο ΣΕΓΑΣ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, αλλά και των διοργανωτών της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής της χώρας μας, του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, "έπεσε" στις 13 Ιανουαρίου με την εκδήλωση "Αναγνώρισης και βράβευσης", σε όλους όσους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην φετινή, επιτυχημένη διοργάνωση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι παρά τη βαριά κρίση στο τόπο μας ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών συνεχίζει την ανοδική του πορεία. "Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση και το 2016", είπε και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές. Για την κοινωνική της δράση, μέσω του "Marathon team Greece" βραβεύθηκε και η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Μαρία Πολύζου, από το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ενημερωθήκαμε ότι εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων και από τους διοργανωτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας,  αποφασίσθηκε ότι  ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας θα βραβευθεί για την παρουσία του στην διοργάνωση, αλλά και στην γενικότερη δράση του το 2015. Η βράβευση μάς κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και το 2016. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αίγινας κ. Σταύρος Γκρόζας. Διαβάστε περισσότερα...

Επίσης την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας, σε καφέ του νησιού, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, όπου όλοι οι δρομείς και όχι μόνο αντάλλαξαν απόψεις και ευχές για ένα υγιές και αθλητικό 2016. Το φλουρί έτυχε στον ενός έτους γιό του δρομέα μας Κώστα Μαργαρώνη, Ανδρέα στον οποίο ευχόμαστε να ακολουθήσει δρομικά χνάρια του μπαμπά του. Στην κλήρωση που ακολούθησε για τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας με δώρο μία δωροεπιταγή που  προσέφερε ο Σύλλογός μας και μεγάλο αθλητικό κατάστημα της Αίγινας, τυχερός αναδείχθηκε ο Δημήτρης Λορέντζος.

Τέλος, με την ευκαιρία καλούμε όλους του δρομείς μας, αλλά και όλους σε όσους αρέσει το τρέξιμο και το περπάτημα,  να συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση του 5ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2016, σε δύο επιλεγμένες για την ομορφιά τους διαδρομές των 5 και 10 χλμ. Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε την μεγάλη αυτή προσωπικότητα, που αποτελεί ένα κορυφαίο κεφάλαιο της ιστορίας του νησιού και της χώρας μας. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στην αρχική σελίδα της ενημερωτικής ιστοσελίδας Aegina Portal. Το Δ.Σ. του ΣΔΥ Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png