Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες τις Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 15.30 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Α.Ε Νίκαιας για την 21η αγωνιστική του Πειραιά. Στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού συλλόγου, το εφηβικό φιλοξενείται από την Προοδευτική στο γήπεδο της Νίκαιας το Σάββατο στις 11.00, ενώ την ίδια ώρα (11.00) το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει την Καστέλλα στο γήπεδο του Μοσχάτου. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Πέμπτη στις 21.45 τον Ερμή Αργυρούπολης, ενώ το mini έχει δύο αγώνες το διήμερο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα υποδεχτεί τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 10.00, ενώ την Κυριακή θα παίξει με τον Έσπερο στις 12.00 στο κλειστό 'Μεγίστης' στην Καλλιθέα. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες του συλλόγου θα φιλοξενήσουν τον Ιωνικό Νικαίας 2 την Κυριακή στις 10.30, ενώ οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν την Προοδευτική στον Κορυδαλλό την Κυριακή στις 14.15. Τέλος στο βόλεϋ και για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα παίξει με τον Κελεό στην Ελευσίνα την Κυριακή στις 13.30, ενώ το Σάββατο ανοίγει η αυλαία στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, με τον Σαρωνικό για την 1η αγωνιστική να παίζει με τον Φοίνικα Πειραιά στο κλειστό 'Παν. Σαλπέας' το Σάββατο στις 13.30.

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Νίκαια. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Μοσχάτο (0-1), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του νησιού με νίκη κόντρα στην Νίκαια, θα πάει με άλλη ψυχολογία στην δυάδα πολύ δύσκολων αγώνων που έρχεται. Συγκεκριμένα, την επόμενη (22η) αγωνιστική φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Προοδευτική, ενώ την 23η αγωνιστική υποδέχεται την κάτοχο του κυπέλλου Πειραιά και διεκδικήτρια του πρωταθλήματος ομάδα του Κερατσινίου. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για το νικηφόρο αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Αίγινας, και θα ξεκινήσει στις 15.30.  

Για την 18η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός (10-7) φιλοξενεί τον Ερμή Αργυρούπολης (6-11) στο κλειστό του Μίλωνα. Η ομάδα του Αντώνη Δαχρετζή μετά την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής από του Κυρίαρχους στα Καμίνια (49-57), θέλει την άμεση επιστροφή στις νίκες, ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Το παιχνίδι με τους Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς και τα όσα συνέβησαν (βλ διαμαρτυρίες για την διαιτησία) προσπαθούν να ξεπεράσουν οι καλαθοσφαιριστές, με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα στο ματς της Πέμπτης, να είναι επιτακτικής ανάγκης ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Το τζάμπολ είναι στις 21,45.

Συνέχεια στο αήττητο θέλουν να δώσουν οι γυναίκες του Σαρωνικού στο βόλεϋ, οι οποίες παίζουν στο 'Ανδρέας Δασκαλάκης' της Ελευσίνας με αντίπαλο τον Κελεό. Το εξ αναβολής παιχνίδι της 8η αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή στις 13.30. Το συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή το οποίο έχει εντυπωσιάσει φέτος, πηγαίνει με στόχο την νίκη ώστε να συνεχίσει το αήττητο στο πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ. Απουσίες για την νεαρή τεχνικό δεν υπάρχουν.

Τέλος, πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ κάνει ο Σαρωνικός. Για την 1η αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας φιλοξενείται το Σάββατο από τον Φοίνικα Πειραιά στο κλειστό 'Παναγιώτης Σαλπέας'. Οι νεαρές αθλήτριες του νησιού εμφανίζονται έτοιμες για το νέο πρωτάθλημα, κάτω από τις οδηγίες της Δήμητρας Παλαβρατζή.  Το πρώτο σέρβις για την πρεμιέρα είναι στις 13.30.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png