Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή για το αντρικό πρωτάθλημα του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Α.Ο Κορυδαλλού στις 13.00, ενώ για την β' φάση του εφηβικού πρωταθλήματος, η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 12.30 τον Εθνικό Πειραιώς. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Πέμπτη στις 21.45 την Α.Ε Ρέντη, ενώ το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα το Σάββατο στις 12.00.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Η 24η αγωνιστική του Πειραιά βρίσκει την Α.Ε Σαρωνικός αντιμέτωπη του ΑΟ Κορυδαλλού. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Προοδευτική και Κερατσίνι, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να αποκατασταθεί και η τάξη στην βαθμολογική της θέση. Από την άλλη ο Κορυδαλλός μάχεται ώστε να αποφύγει τα μπαράζ του υποβιβασμού με το πρόγραμμα που έχει στην συνέχεια, να είναι αρκετά δύσκολο. Για το κυριακάτικο ματς ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιαννούλη, ενώ επιστρέφει ο Κάτσας.

Για την 21η στροφή της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Α.Ε Ρέντη. Το συγκρότημα του Αντώνη Δαχρετζή θέλει την νίκη για δύο λόγους. Ο πρώτος για να ξεπεράσει την βαριά ήττα από τον Λέων στο Μοσχάτο (49-74), και ο δεύτερος για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Από την άλλη η Α.Ε Ρέντη μάχεται ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη στις 21.30 στο κλειστό του Μίλωνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png