Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας για το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 15.30 (είχε οριστεί αρχικά στις 15.00) η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί για την 25η αγωνιστική του Πειραιά τους Σαλαμινομάχους, ενώ για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της β' φάσης εφήβων και παίδων, το εφηβικό αντιμετωπίζει την Αμφιάλη το Σάββατο στις 11.45 στις Σιταποθήκες, και το παιδικό φιλοξενείται από το Μοσχάτο την ίδια ώρα και μέρα (Σάββατο 11.45). Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Παρασκευή από την Νέα Σμύρνη στο κλειστό 'Αρτάκης' στις 21,45.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο οι παγκορασίδες Β' αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Α.Ε Καλλιθέας στις 12.30, ενώ την Κυριακή στις 11.15 θα φιλοξενήσουν τον Διογένη Φρεαττύδας. Επίσης την Κυριακή στις 10.00 στο ανοικτό Αίγινας θα παίξει το προ-μίνι του Παναιγιναϊκού με τον Αετό Καλλιθέας. Τέλος για την Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 12.30 τον Προφήτη Ηλία. Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 13.00 τον Κυζικό Νέας Περάμου, ενώ για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, ο Σαρωνικός θα παίξει το Σάββατο στις 12.30 με τον Ερμή στο Πέραμα. Τέλος, την Κυριακή οι ακαδημίες της Α.Ε Σαρωνικός στο ποδόσφαιρο, θα φιλοξενήσουν τις αντίστοιχες του Πανιωνίου. Τα φιλικά ματς θα ξεκινήσουν στις 10.00 το πρωί.

Για την 25η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται τους Σαλαμινομάχους στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το 'διπλό' στον Κορυδαλλό (2-1 τον Α.Ο Κορυδαλλού) την περασμένη Κυριακή, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να ανέβει κι' άλλο στην βαθμολογία. Προβλήματα απουσιών για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, καθώς οι Μαργαρώνης, Πάλλης και Γιαννούλης (απόντες με τον Κορυδαλλό), επέστρεψαν και είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητής τους. Το ντέρμπι των δύο νησιών θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15.30, και διαιτητής θα είναι ο Ντινιωτάκης με βοηθούς τους Δοκιμάκη και Παχωπό.  

Για την 22η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός πηγαίνει στο κλειστό 'Αρτάκης΄ για να αντιμετωπίσει την Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Αντώνη Δαχρετζή μετά το νικηφόρο 74-70 επί της Α.Ε Ρέντη, και σε συνδυασμό της ήττας του Πήγασου Κορυδαλλού από τον Ερμή Αργυρούπολης (σσ 78-86), ανέβηκε στην 3η θέση (μαζί με Ταταύλα και Πήγασο) με 33 βαθμούς, και θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για την άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής είναι αρκετά δύσκολο για τους νησιώτες, καθώς η Νέα Σμύρνη μόνο αδιάφορη δεν είναι. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη θέση, αφού βρίσκονται στην 12η θέση (σύνολο 14 ομάδες) με 28 βαθμούς, και δίνουν μάχη για την σωτηρία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21.45.

Τέλος στο βόλεϋ, να συνεχίσουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Γυναικών και Παγκορασίδων, θέλουν στον Σαρωνικό. Την Κυριακή για την φάση των play off, οι γυναικεία ομάδα του συλλόγου υποδέχεται τον Κυζικό Νέας Περάμου. Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή που φιγουράρει στην 1η θέση και μάλιστα αήττητη, θέλει την νίκη, κόντρα στον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου. Απουσίες δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.00. Άλλη μια καλή εμφάνιση-νίκη θα κυνηγήσουν οι παγκορασίδες του Σαρωνικού, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα της Αίγινας μετρά 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς. Το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Ερμή στο Πέραμα, και θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει στην 1η θέση. Η ομάδα προετοιμάζεται κάτω υπό τις οδηγίες της Παλαβρατζή, με την νεαρή τεχνικό να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή της. Το πρώτο σέρβις είναι στις 12.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png