Προσωρινή άδεια λειτουργίας έλαβε το προπονητήριο του ΕΠΑΛ.

Μετά από καταγγελία που έκανε ένα σωματείο το οποίο αγωνίζεται στην κατηγορία Τοπικού 2, το κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ κινδύνεψε κλείσει, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς γήπεδο για προπόνηση και αγώνες τα τμήματα volley του Σαρωνικού. Για το ζήτημα έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον τόσο ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, προκειμένου να δοθεί λύση, καθώς η ομάδα μας έχει ακόμη οχτώ αγώνες. Χθες το πρωί την Αίγινα επισκέφθηκε ο κύριος Προύντζος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, που μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες έλεγξαν εάν το κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ πληρεί τις προϋποθέσεις προκειμένου να αγωνίζονται οι αθλήτριες του Σαρωνικού.

Στην επιτροπή συμμετείχαν εκτός από την Αποκεντρωμένη, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, ιατρός του Κέντρου Υγείας Αίγινας, ο αντιπρόεδρος του Σαρωνικού, αρμόδιος για θέματα volley, κύριος Στάθης Νικολούζος, και εκπρόσωπος τη ΕΣΠΕΔΑ, αρμόδιος για την καταλληλότητα των γηπέδων.

Η πολύωρη σύσκεψη έληξε με θετικά αποτελέσματα για την ομάδα volley του Σαρωνικού, καθώς αποφασίστηκε να δοθεί προσωρινή άδεια λειτουργίας για το προπονητήριο του ΕΠΑΛ, μέχρι τον Οκτώβριο. Στο ΕΠΑΛ θα μπορούν να γίνονται αγώνες, αλλά χωρίς παρουσία θεατών. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι τόσο ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, όσο και ο αντιπρόεδρος του Σαρωνικού κύριος Στάθης Νικολούζος, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι τα απαιτούμενα για την μόνιμη άδεια λειτουργίας του γηπέδου, θα έχουν υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Για το θέμα μίλησαν στην κάμερα του Aegina Portal ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, ο αντιπρόεδρος του Σαρωνικού κύριος Στάθης Νικολούζος και ο εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΔΑ κύριος Λευτέρης Κογκαλίδης, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png