Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 16.00 η Α.Ε Σαρωνικός στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του Πειραιά φιλοξενεί την Δραπετσώνα, ενώ για την β' φάση του εφηβικού πρωταθλήματος, η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.45 τον Ατρόμητο Πειραιά στο γήπεδο του Ρέντη. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Πέμπτη στις 21.45 στο κλειστό του Μίλωνα την Ακαδημία Ελευσίνας για την 23η αγωνιστική. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Την αρχή θα κάνει το προ-mini, το οποίο θα φιλοξενήσει την Κυριακή στις 10.00 τον Φοίνικα Πειραιά, ενώ στην συνέχεια οι γυναίκες του συλλόγου θα υποδεχτούν την Ελευθερία Μοσχάτου στις 12.30. Επίσης την Κυριακή στις 11.00 οι παγκορασίδες του Παναιγιναϊκού οι οποίες προκρίθηκαν στην β' φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική της β' φάσης. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Μανδραϊκό την Κυριακή στις 13.00.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Για την 27η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Δραπετσώνα. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο διπλό στο Πέραμα (1-0 τον Περαμαϊκό), θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις. Το πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος του (30 αγωνιστικές), και ο νεαρός τεχνικός σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές μικρότερων τμημάτων (πχ εφηβικό), ώστε να πάρουν εμπειρίες. Ήδη με την αντρική ομάδα φέτος έχουν πάρει αρκετοί έφηβοι χρόνο συμμετοχής, και σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή των νησιωτών θα ακολουθήσουν και άλλοι. Για το Κυριακάτικο ματς με την Δραπετσώνα, δεν υπολογίζεται ο Κουβάτσος ο οποίος έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς από το ματς με τους Σαλαμινομάχους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι του μπασκετικού Σαρωνικού στην προσπάθειά του για την ανάληψη της προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται την Ακαδημία Ελευσίνας στο κλειστό του Μίλωνα, και θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Το συγκρότημα του Αντώνη Δαχρετζή μετά το διπλό στην Νέα Σμύρνη επί της τοπικής ομάδας με 66-55, στοχεύει σε ακόμα μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα αρκετά δυνατή. Η Ελευσίνα η οποία είχε επιβληθεί του Σαρωνικού στον α' γύρο με 70-52, έχει 34 βαθμούς με την ομάδα του νησιού μας να έχει 35β. Ντέρμπι λοιπόν για τους κυανόλευκους της Αίγινας, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη.

Τέλος για τη 14η (4η των play off) αγωνιστική της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Μανδραϊκό. Η ομάδα του νησιού θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και με πιθανή νίκη επί του συγκροτήματος από την Μάνδρα, θα ανεβάσει το ρεκόρ στο 14 στα 14. Οι νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα τραυματισμών, και δηλώνουν έτοιμες για ακόμα μια νίκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΕΠΑΛ με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.00. Όσο αναφορά το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, ο Σαρωνικός έχει προκριθεί αήττητος στην επόμενη φάση, με την κλήρωση να πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png