Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για της ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Παρασκευή ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 12.15 η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Θύελλα στο Μοσχάτο, ενώ το εφηβικό τμήμα φιλοξενείται το Σάββατο στις 10.45 από την Κύπρο Κορυδαλλού για την β' φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Παρασκευή στις 20.30 από τον Ατρόμητο στο κλειστό Καμινίων. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το προ-mini θα παίξει το Σάββατο στις 11.30 με την Ελευθερία στο Μοσχάτο, ενώ για την Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από την Αναπτυξιακή Κορασίδων το Σάββατο στις 10.30. Τέλος για την 2η αγωνιστική της β' φάσης των παγκορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 την Ελευθερία Μοσχάτου. Στο βόλεϋ και την β' φάση των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός έχει δύο αγώνες το Σαββατοκύριακο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αρχικά το Σάββατο για την 1η αγωνιστική φιλοξενείται από τον Γ.Σ Ηλιούπολης στις 12.00, ενώ στην συνέχεια την Κυριακή στις 11.00 φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο ΕΠΑΛ για την 2η αγωνιστική.
Για την 28η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την ήδη υποβιβασμένη Θύελλα Μοσχάτου. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου, μετά την ισοπαλία σοκ με την Δραπετσώνα (2-2), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα της Αίγινας στοχεύει σε αυτές τις τελευταίες τρεις αγωνιστικής να βρεθεί πιο ψηλά από την 5η θέση στην οποία βρίσκεται, με το πρόγραμμα να δείχνει πως την ευνοεί. Η αναμέτρηση της 28η αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.15 στο γήπεδο του Μοσχάτου, ενώ θα την διευθύνει ο Τσονάκας με βοηθούς τους Κεφαλιάκο και Γαρούφο.
Να ρεφάρει την ήττα από την Ακαδημία Ελευσίνας (80-68) την περασμένη αγωνιστική θέλει ο Σαρωνικός, ο οποίος φιλοξενείται στα Καμίνια από τον Ατρόμητο Πειραιά. Το συγκρότημα του Αντώνη Δαχρετζή θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να ξαναδεί με αισιοδοξία την διεκδίκηση της ανόδου στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, με τους κυανόλευκους του νησιού να δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή με το τζάμπολ να είναι στις 20.30.

Πρεμιέρα στην β' φάση για τις παγκορασίδες του Σαρωνικού. Η ομάδα της Αίγινας η οποία προκρίθηκε αήττητη, κληρώθηκε στο δ' όμιλο της β' φάσης με αντιπάλους τους Πανιώνιο, Γ.Σ Ηλιούπολης και Άρτεμις Κορυδαλλού. Οι έξι αγωνιστικές της β' φάσης θα διεξαχθούν σε τρία Σαββατοκύριακα, με τις ομάδες να μην έχουν το περιθώριο για ξεκούραση. Το συγκρότημα του νησιού κάνει πρεμιέρα το Σάββατο με την Ηλιούπολη στις 12.00 εκτός έδρας, ενώ για την 2η αγωνιστική υποδέχεται τον ιστορικό Πανιώνιο την Κυριακή στις 11.00 στο ΕΠΑΛ. Η προετοιμασία των παγκορασίδων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενώ ντεμπούτο στο πάγκο του Σαρωνικού αναμένεται να κάνει το Σάββατο η νέα προπονήτρια Πόπη Γιαννάκη η οποία αντικατέστησε την Δήμητρα Παλαβρατζή, μετά την λήξη συνεργασίας της τελευταίας με τον νησιώτικο σύλλογο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png