Πρωτοβουλία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας για τη συγχώνευση των ομάδων μπάσκετ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (Δ.Α.Ο.Α.), ο Πρόεδρος κος Σταμάτης Μαρμαρινός κάλεσε σε μια ανοικτή συζήτηση τις διοικήσεις, τα μέλη των ομάδων του Α.Ο.Α Σαρωνικός και Παναγιναϊκός, με απώτερο σκοπό την συνεργασία των δύο συλλόγων. Στην συζήτηση που έλαβε χώρα σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχαν αρκετοί γονείς των αθλητών, αλλά και φίλοι του αθλήματος.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε οι δύο μπασκετικές ομάδες να συνεργαστούν, και να εμφανιστούν πιο δυνατές σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη, όχι μόνο για τον αθλητισμό. Κατά πολλούς, η ύπαρξη δύο ομάδων στην Αίγινα είναι πολυτέλεια, και γιαυτό το λόγο αντιπροσωπεία των διοικήσεων των δύο συλλόγων, έκατσε σήμερα στο τραπέζι των συζητήσεων υπό την αιγίδα του Δ.Α.Ο.Α.

Το κλίμα της συζήτησης παρά τι όποιες διαφωνίες κυμάνθηκε σε ήπια πλαίσια, με την αγάπη για το μπάσκετ να είναι δεδομένη και για τους δύο. Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός και τετραμελής αντιπροσωπεία από κάθε σύλλογο, θα συναντηθούν την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις