Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο για την 5η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Α.Ε Περάματος εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.30, ενώ το εφηβικό φιλοξενείται  από τον Παντζιτζιφιακό-Κάρπαθος στο γήπεδο 'Παραλίας Καλλιθέας' το Σάββατο στις 10.45. Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο κλειστό των Μεθάνων τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου στις 12.15. Για την Α' Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναικός θα παίξει με την Μάνδρα εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.30.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό θα παίξει το Σάββατο στις 11.30 με την ΑΕ Ρέντη στο Νέο Κλειστό της περιοχής, ενώ οι κορασίδες Β' θα παίξουν το Σάββατο στις 13.15 με τον Ιωνικό στην Νίκαια. Στο σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό τμήμα θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 11.00 τον Έσπερο Καλλιθέας 2. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 14.15 οι κορασίδες του Σαρωνικού φιλοξενούν στο ΕΠΑΛ τον Ερμή Περάματος, ενώ για την 1η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 13.30 τον Μελά Αγ. Ελευθερίου.
Για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την ΑΕ Περάματος. Η ομάδα της Αίγινας υπό τις οδηγίες πλέον του νέου τεχνικού Δημήτρη Βουτσινά (αντικατέστησε τον Τάκη Αγγελάκη), πηγαίνει στο Πέραμα με στόχο την επιστροφή της στις επιτυχίες.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, προπόνησε την Πέμπτη για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους θέλησε να περάσει την δική του φιλοσοφία. Ο 45χρονος προπονητής ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την φόρμα της ΑΕ Σαρωνικός στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕ Περάματος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Για την 3η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στο κλειστό των Μεθάνων τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου. Η ομάδα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά το σπουδαίο διπλό στην Γλυφάδα (65-64 τους Sharks), θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, και στο ματς της Κυριακής να πετύχει την 1η της εντός έδρας νίκη. Απουσίες για τον Παναιγιναϊκό δεν υπάρχουν, με τον νεαρό coach να προετοιμάζει τους κυανοκίτρινους για τον συγκεκριμένο αγώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png