Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Πλούσιο είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 7η αγωνιστική της Α' Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αετό Κορυδαλλού την Κυριακή στις 12.45. Στα τμήματα υποδομής της ποδοσφαιρικής ομάδας, το παιδικό φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.45 από τον Πανιώνιο Κερατσινίου στις Σιταποθήκες, ενώ το εφηβικό υποδέχεται το Σάββατο στις 12.30 την Νίκη Ρέντη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.00 την Βάρη στο κλειστό των Μεθάνων, ενώ για την Α' γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 14.00 την Προοδευτική στο ΔΑΚ Κορυδαλλού. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.30 το παιδικό παίζει με τον Άρη στην Νίκαια, ενώ οι κορασίδες αντιμετωπίζουν την ΝΕ Μεγαρίδας στα Μέγαρα το Σάββατο στις 12.00. Την Κυριακή τέλος, θα διεξαχθεί ο αγώνας για το προ-μίνι ανάμεσα στον Διογένη Φρεαττύδας και τον Παναιγιναϊκό στις 11.30. Στο σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό φιλοξενείται την Κυριακή στις 10.30 από τον Προφήτη Ηλία. Τέλος στο βόλεϋ, οι κορασίδες του Σαρωνικού αντιμετωπίζουν το Σάββατο στις 14.30 την Ίριδα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης (1ο Λύκειο), ενώ οι γυναίκες του συλλόγου φιλοξενούν την Κυριακή στο ΕΠΑΛ τους Αγ. Αναργύρους στις 13.30.

Για την 7η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός πηγαίνει στον Κορυδαλλό για να αντιμετωπίσει τον ισχυρό Αετό. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά μετά το απρόσμενο 1-1 με τον ΑΣ Ποντίων στην Αίγινα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το έργο των νησιωτών μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο Αετός πέραν του ότι είναι αήττητος, θεωρείται μια από τις πιο συγκροτημένες ομάδες του Πειραιά τα τελευταία χρόνια. Παρ' όλα αυτά οι κυανοκίτρινοι του νησιού αισιοδοξούν για να θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.45

Να ξεπεράσουν το σοκ της περασμένης αγωνιστικής (άγρια επίθεση αγνώστου στον προπονητή Δημήτρη Καρανδρέα) καλούνται στον Παναιγιναϊκό στο εντός έδρας παιχνίδι της 6ης στροφής στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του νησιού με νωπές τις μνήμες από το ματς με τους Κυρίαρχους, υποδέχεται την Κυριακή τον ΑΟ Βάρης Αναγύρους. Η προετοιμασία των νησιωτών συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό των Μεθάνων, με το τζάμπολ να είναι στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png