Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο η ΑΕ Σαρωνικός στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πειραιά, υποδέχεται την Κυριακή στις 14.30 τον Άρη Αμφιάλης. Στα τμήματα υποδομής, το εφηβικό φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.30 από τον Παννεαπολικό στο 'Παντελής Νικολαΐδης, και το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει το Σάββατο την ίδια ώρα τον Κορυδαλλό στο γήπεδο της περιοχής. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 14.00 τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στο κλειστό των Καμινίων, ενώ στο ίδιο γήπεδο για την Α' Γυναικών ο Παναιγιναικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 14.00 από τον Ατρόμητο Πειραιά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής, το Σάββατο στις 10.30 οι κορασίδες υποδέχονται τον Κορυδαλλό, ενώ οι αγώνες τόσο του προμίνι όσο και του παιδικού, θα διεξαχθούν την Κυριακή. Το προμίνι του συλλόγου θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Πειραιά στις 10.00, ενώ το παιδικό θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Πειραιά στις 12.00. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό φιλοξενείται από τον Φοίνικα Πειραιά το Σάββατο στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ, οι κορασίδες του Σαρωνικού φιλοξενούν το Σάββατο στις 14.15 τον Μανδραϊκό, ενώ για την Τοπική Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ; ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 13.15 τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό 'Εθνικής Αντιστάσεως.

Για την 8η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας τον Άρη Αμφιάλης. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Αετό στον Κορυδαλλό (σσ 0-3), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου περιμένουν τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Σαρωνικός, σε ένα ματς το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να είναι το τελευταίο για την ομάδα του νησιού στο γήπεδο της για το 2016, αφού ξεκινούν τα έργα για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την τοποθέτηση του τάπητα του στίβου. Η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 14.30 και θα την διευθύνει ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Παγουρτζή και Τζίκα.

Επιστροφή στο κλειστό των Καμινίων (5η αγωνιστική με Κυρίαρχους) για τον Παναιγιναϊκό, ο οποίος για της 7η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ φιλοξενείται από τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας. Η ομάδα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της 6ης αγωνιστικής επί του Α.Ο Βάρης (63-56), θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και πηγαίνει στα Καμίνια με στόχο την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, με τους ανθρώπους του νησιώτικου συλλόγου να αισιοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο, με το τζάμπολ να είναι στις 14.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png