Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 9η αγωνιστική του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.30 από τον Ήφαιστο στο Ρέντη (γηπ. Σταύρος Μελισσουργός), ενώ εντός έδρας υποχρεώσεις έχουν τόσο το παιδικό, όσο και το εφηβικό. Την αρχή κάνει το παιδικό τμήμα, το οποίο φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.30 την Χαλκηδώνα, και στην συνέχεια το εφηβικό της ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Ένωση Ρέντη στις 14.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕ Ρέντη στα Μέθανα την Κυριακή στις 12.00, ενώ για την Α' Γυναικών ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.30 στην Βάρη από την ομώνυμη ομάδα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.00 την Ένωση Αμφιάλης εκτός έδρας, οι κορασίδες φιλοξενούνται το Σάββατο στις 13.30 από τον Πήγασο στον Κορυδαλλό, ενώ για το πρωτάθλημα προμίνι, ο Παναιγιναικός θα παίξει την Κυριακή στις 11.30 με τον Πορφύρα εκτός έδρας. Στο σύλλογο του Σαρωνικού τέλος, το παιδικό υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕ Καλλιθέας στις 11.00. Στο βόλεϋ για την 4η αγωνιστική των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.30 από τον Ερμή Περάματος, ενώ για την 5η αγωνιστική της τοπικής γυναικών, η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται το Περιστέρι την Κυριακή στις 13.30.

Για την 9η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο στο Σταύρος Μελισσουργός. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Άρη Αμφιάλης (1-0), θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης, λόγω της κακής εικόνας που παρουσίασαν την περασμένη Κυριακή, με τους τελευταίους να εμφανίζονται αποφασισμένοι για την αγωνιστική τους βελτίωση. Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Θοδωρή Ρούσσου στις προπονήσεις, με τον νεαρό επιθετικό να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, δηλώνοντας παρόν για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ήφαιστο. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Κοντιζά και Γιαννίκο.

Για την 8η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναικός υποδέχεται την ΑΕ Ρέντη. Η ομάδα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον Φοίνικα με 80-69, στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο νησιώτικος σύλλογος μετά το άτυχο αποτέλεσμα της 7ης αγωνιστικής έμεινε πίσω στην βαθμολογία, καθώς βρίσκεται 7ος (σύνολο 11 ομάδες) με 9 βαθμούς, με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ δεν έχει κάνει κάνει το ρεπό του (10η αγων). Από την άλλη, η ΑΕ Ρέντη με 4 νίκες και 2 ήττες βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα του Παναιγιναϊκού, με τους καλαθοσφαιριστές του συλλόγου να εμφανίζονται έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στο κλειστό των Μεθάνων, με το τζάμπολ να είναι στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png