Η αγωνιστική κίνηση της Κυριακής. Αναβολή όλων των αγώνων του Σαββάτου, λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Λειψή θα η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, αφού όσα παιχνίδια ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν το Σάββατο αναβάλλονται, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου. Τα παιχνίδια της Κυριακής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθούν κανονικά. Συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο και την 11η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί στο γήπεδο 'Παραλία Καλλιθέας' ως τυπικά γηπεδούχος την Αρμενική στις 12.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στις 12.00 στα Μέθανα την Φιλοθέη Μαγούλας, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου αντιμετωπίζει την ΕΑ Νίκαια στις 13.15 στο κλειστό της περιοχής.

Τέλος στο βόλεϋ για την 7η αγωνιστική της τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ την Ένωση Ιλίου στις 13.30. Να ξεπεράσουν το σοκ της περασμένης αγωνιστικής (ήττα 2-3 από τον Παντζιτζιφιακό) θέλουν στην ΑΕ Σαρωνικός, στο πρώτο της εντός έδρας ματς μακριά από την Αίγινα. Η ομάδα του νησιού μετά την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, θα αναγκαστεί να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της προς το παρόν (το ΔΣ έχει προτείνει άλλες λύσεις) στα γήπεδα του Πειραιά που θα ορίζει η Ένωση. Έτσι η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο 'Παραλία Καλλιθέας'. Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Βουτσινάς στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε εντονότατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο άμεσα. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με τον νησιώτικο σύλλογο να εμφανίζεται έτοιμο για επανεκκίνηση. Η αναμέτρηση με την Αρμενική θα ξεκινήσει στις 12.30.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png