Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο και την 18η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.15 τον Φαληρικό στο γήπεδο της Δραπετσώνας (Γιάννης Βάζος). Στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού συλλόγου, το εφηβικό φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.30 από τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες, και το παιδικό αντιμετωπίζει την ίδια μέρα και ώρα τον Ίκαρο Καλλιθέας στο παραλία Καλλιθέας. Στο μπάσκετ και την 16η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.15 του Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς στα Μέθανα, ενώ για την 15η αγωνιστική της Α' Γυναικών ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από τον Πορφύρα στο "Π. Σαλπέας" την Κυριακή στις 19.30. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Πειραιά το Σάββατο στις 11.15, ενώ οι κορασίδες αντιμετωπίζουν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την τοπική ομάδα του Κορυδαλλού το Σάββατο στις 13.15.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Την Κυριακή για το πρωτάθλημα προμίνι ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά στις 10.00 εκτός έδρας. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό τμήμα υποδέχεται τον Φοίνικα Πειραιά το Σάββατο στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ, για το πρωτάθλημα της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 14.30 από τον Μελά Αγ. Ελευθερίου στο 6ο Ενιαίο Λύκειο του Αιγάλεω. Να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν στην ΑΕ Σαρωνικός. Η νησιώτικη ομάδα υποδέχεται τον αξιόμαχο Φαληρικό στο "Γιάννης Βάζος" της Δραπετσώνας, μια έδρα η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής η ΑΕ Σαρωνικός για τις τυπικά εντός έδρας υποχρεώσεις της. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Βουτσινά συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον Θοδωρή Ρούσσο μοναδικό απόντα. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ο οποίος υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση, βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 12.15. Για την 16η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή τους Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς. Στο συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής (52-57) από τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου και τον μηδενισμό (σημερινή απόφαση της ΕΣΚΑΝΑ) λόγω διακοπής του αγώνα με τον Προφήτη Ηλία (ήττα 31-47) για την 13η αγωνιστική (μεσολάβησε το 20-0 επί των Σάρξ Γλυφάδας την 14η), θέλουν την νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Κοκκινιάς. Το παιχνίδι της Κυριακής μόνο εύκολο δεν είναι για τους νησιώτες, καθώς πέραν του δυνατού αντιπάλου, ο Παναιγιναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα με τις προπονήσεις, καθώς το συγκρότημα της Αίγινας λόγο των κακών καιρικών συνθηκών δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς. Το τζάμπολ στο κλειστό των Μεθάνων έχει οριστεί στις 12.15.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png