Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο και την 27η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.00 την Α.Ε Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας, ενώ στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο στις 11.30 για την τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος, η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δραπετσώνα. Στο μπάσκετ και την Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί τον Πήγασο Κορυδαλλού την Κυριακή στις 12.15 στο κλειστό των Μεθάνων. Τέλος στο βόλεϋ, για την Τοπική Κατηγορία των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 13.30 την Ίριδα, ενώ το τμήμα των παγκορασίδων του συλλόγου φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.00 από τον Οδυσσέα Αγ. Βαρβάρας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στην ΑΕ Σαρωνικός. Το συγκρότημα του νησιού μετά το άνετο 4-1 επί της Αρμενικής στην Νίκαια, φιλοξενεί στην Δραπετσώνα την ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού, η οποία 'καίγεται' για βαθμό ή βαθμούς. Η ομάδα του Κορυδαλλού έχει 31β και βρίσκεται στην 11η θέση η οποία την οδηγεί στα play out. Για το γεγονός αυτό, μίλησε την Τετάρτη στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός Δημήτρης Βουτσινάς. Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε απόλυτη προσήλωση στο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την νίκη. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τους νησιώτες και έτσι στο ματς της Κυριακής η ΑΕ Σαρωνικός αναμένεται να αγωνιστεί με όλα τα όπλα της. Το παιχνίδι έχει οριστεί στις 14.00 στο "Γιάννης Βάζος" της Δραπετσώνας.

Άλλο ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δραπετσώνας είναι αυτό μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της ΑΕ Σαρωνικός για την τελευταία αγωνιστική της β' φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο στις 11.30 θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή του ομίλου, με την ομάδα της Αίγινας να έχει ένα ελαφρύ βαθμολογικό προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕ Σαρωνικός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς (6 νίκες, 1 ήττα), με την ομάδα της Δραπετσώνας να είναι 2η με 16β. (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Αυτό σημαίνει πως με νίκη ή ισοπαλία, το συγκρότημα του Βαγγέλη Μαργαρώνη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png