Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 14.30 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ένωση Ρέντη στο "Σταύρος Μελισσουργός" για την 28η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά. Στο μπάσκετ και την Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον ΑΟΝ Αργυρούπολης την Κυριακή στις 13.15 στο νέο κλειστό της περιοχής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο βόλεϋ τέλος και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ιάσων Νίκαιας το Σάββατο στις 14.00 στο κλειστό Σελεπιτσάρι.

Στην σκιά της παραίτησης του ΔΣ της ΑΕ Σαρωνικός την περασμένη Τρίτη, η νησιώτικη ομάδα φιλοξενείται την Κυριακή στο γήπεδο του Ρέντη από την τοπική Ένωση. Το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τις δυο ομάδες, με τον Δημήτρη Βουτσινά να δίνει όπως αναμένεται χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η αναμέτρηση έχει οριστεί στις 14.30.

Στο τουρνουά League West Attica που θα διεξαχθεί το Σάββατο στον Ασπρόπυργο θα συμμετάσχει η ΑΕ Σαρωνικός με το τμήμα Τζούνιορ της Ακαδημίας. Οι γεννημένοι το 2006 και 2007 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του νησιού θα βρεθούν στο γήπεδο της Δύναμης Ασπροπύργου στο οποίο θα αντιμετωπίσουν τόσο την τοπική Δύναμη, όσο και τον Ατρόμητο και το Κερατσίνι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png