Η αγωνιστική κίνηση των ομάδων της Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Τρεις κυριακάτικους αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο και την 29η αγωνιστική της Α' Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί στο Γιάννης Βάζος της Δραπετσώνας τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 12.00. Στο μπάσκετ και την 25η αγωνιστική της Α' κατηγορίας γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στα Μέθανα τον Αετό Καλλιθέας στις 12.15. Τέλος στο βόλεϋ, για την 9η αγωνιστική των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Ακάδημο Αργυρούπολης στις 11.30.

Για την προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Ίκαρο Καλλιθέας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά θέλει την νίκη ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής είναι βαθμολογικά αδιάφορη για τις δύο ομάδες, με τους νησιώτες να παρατάσσονται όπως αναμένεται με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως στο ματς με την Ένωση Ρέντη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12.00 στο Γιάννης Βάζος της Δραπετσώνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png