Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 13.15 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στο γήπεδο της Νίκαιας (γηπ. Προοδευτικής) από την Δόξα Πειραιά για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α' Πειραιά. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.00 στα Καμίνια τον Προφήτη Ηλία για την 26η και τελευταία αγωνιστική. Τέλος στο βόλεϋ και την 10η αγωνιστική των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.00 από τον Ιάσων Κερατσινίου στο 2ο Γυμνάσιο της περιοχής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας του Πειραιά με την ΑΕ Σαρωνικός να φιλοξενείται στο γήπεδο της Προοδευτικής από την Δόξα Πειραιά. Η αδιάφορη βαθμολογικά νησιώτικη ομάδα, αντιμετωπίζει την Δόξα η οποία "καίγεται" για την νίκη ώστε να αποφύγει τα play out. Στις τάξεις των νησιωτών το μοναδικό πράγμα που επικρατεί είναι να τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, μια σεζόν η οποία ήταν άκρως προβληματική. Το γηπεδικό, και οι μετέπειτα παρενέργειες, οδήγησαν το νησιωτικό συγκρότημα να αγωνίζεται σχεδόν χωρίς ουσιαστική προπόνηση καθώς ο χώρος του γηπέδου της Κυψέλης δεν είναι και ο πλέον κατάλληλος. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να μην παρουσιαστεί τόσο ανταγωνιστική όσο μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Όλα τα παραπάνω συν κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα, οδήγησαν σε παραίτηση τεσσάρων μελών της διοίκησης, με τα πρώην πλέον μέλη της να συνεχίζουν να ηγούνται των αποστολών στα εναπομείναντα 3 τελευταία παιχνίδια.

Την προσεχή Κυριακή λοιπόν, η ομάδα θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, με την επόμενη μέρα να είναι αρκετά ενδιαφέρον για τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Στα αγωνιστικά, το συγκρότημα της Αίγινας αναμένεται όπως συμβαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές, να αγωνιστεί με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, με τον τεχνικό Δημήτρη Βουτσινά να δίνει για ακόμα ένα ματς, λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαρωνικός. Το κυριακάτικο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13.15.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png