Εντυπωσιακό θέαμα και ενθουσιασμός στο "Κύπελλο Πάσχα "του Μορφωτικού.


Τρεις ώρες ενθουσιασμού και ατμόσφαιρας γεμάτης ενέργειας και χαράς, πρόσφερε στους νεαρούς αθλητές το "Κύπελλο Πάσχα", που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον πάντα δραστήριο Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Το κύπελλο αφορούσε το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που με επιμέλεια καλλιεργεί εδώ και χρόνια ο Σύλλογος. Φέτος όμως ήταν η χρονιά για αγωνιστική δράση! Άλλωστε είναι και η πρώτη φορά που διοργανώνονται αγώνες κυπέλλου, ενώ η αγωνιστική δράση δεν σταματά εδώ, καθώς το επόμενο διάστημα οι αθλητές του Μορφωτικού θα λάβουν μέρος σε Πανελλήνιους αγώνες.

Σήμερα στους αγώνες που ξεκίνησαν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου, έλαβαν μέρος συνολικά 16 αθλητές, από το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισής του, που λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα. Τα παιδιά άλλωστε έδειξαν έναν μοναδικό ενθουσιασμό για το άθλημα, το απόλαυσαν και έβαλαν τα δυνατά τους για τη νίκη! Αξίζει να σημειωθεί  ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια παίχτηκαν κυριολεκτικά "στον πόντο" αυξάνοντας το ενδιαφέρον κατακόρυφα.


Στο διαδικαστικό μέρος του κυπέλλου, πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις έγινε κλήρωση από την οποία αναδείχθηκαν τα ζευγάρια. Σε κάθε αγώνα οι αθλητές έπαιζαν τρία σετ των 22 πόντων. Όποιος κέρδιζε τα δύο σετ προχωρούσε στον επόμενο αγώνα με τον νικητή του άλλου ζευγαριού. Όλοι τους ήταν υπέροχοι και παρουσίασαν εντυπωσιακές επιδόσεις. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Χαριατής, την δεύτερη θέση ο Δημήτρης Μπήτρος, ενώ την πρώτη θέση και το κύπελλο της διοργάνωσης έλαβε ο Λάμπρος Μπάλιας.

Μετά το τέλος των αγώνων σειρά είχαν οι απονομές, που έκανε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας. Ήταν μία υπέροχη διοργάνωση, που θα δώσει στα παιδιά το έναυσμα να ασχοληθούν περισσότερο με τον συναρπαστικό κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Συγχαρητήρια σε όλους!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png