Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Πρεμιέρα για Μπάσκετ και Volley.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 14.00 για την 2η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αετό στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Για το εφηβικό πρωτάθλημα, επίσης για την 2η αγωνιστική, η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 11.30 τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας. Στο μπάσκετ και την 1η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στα Μέθανα τον Γ.Σ. Μάνδρας την Κυριακή στις 12.45. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, οι κορασίδες θα φιλοξενηθούν το Σάββατο στις 11.00 από την Δραπετσώνα, ενώ για την πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται το Σάββατο στις 11.30 τον Ατρόμητο Πειραιά. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των εφήβων κάνει και ο Σαρωνικός, ο οποίος το Σάββατο στις 12.00 αντιμετωπίζει τον Αετό στην Καλλιθέα. Τέλος στο βόλεϋ, για την 1η φάση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό στο λύκειο της Μάνδρας την Κυριακή στις 12.00.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στον Κορυδαλλό από τον τοπικό Αετό. Το συγκρότημα της Αίγινας μετά την ήττα της πρεμιέρας (1-0 από την Ένωση Ρέντη), πηγαίνει στον Κορυδαλλό για να αντιμετωπίσει τον πάντα δυνατό Αετό, ο οποίος γνώρισε και αυτός την ήττα στην πρεμιέρα (1-0 από τον Ίκαρο Καλλιθέας). Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο, και αυτό το γνωρίζει καλά ο τεχνικός των νησιωτών Θανάσης Μπακόμητρος. Ο νεαρός προπονητής της Α.Ε Σαρωνικός ο οποίος παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του υπομονή και επιμονή ώστε η ομάδα να βγει κερδισμένη από το δύσκολο αυτό ματς της Κυριακής.

Η μαχητικότητα αλλά και η σε γενικές γραμμές καλή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ήταν αυτό που ικανοποίησε τον τεχνικό της Α.Ε Σαρωνικός στο ματς του Ρέντη και όπως είναι λογικό, θέλει να δει κάτι ανάλογο στον αγώνα με τον Αετό. Η ομάδα του Κορυδαλλού και φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, σε έναν όμως όμιλο αρκετά δυνατό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png