Καθηγητές - Μαθητές. Ας αρχίσουν οι αγώνες!


Οι αγώνες έγιναν θεσμός καθώς για δεύτερη χρονιά φέτος, οι μαθητές ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου Αίγινας συναντιούνται στους αγωνιστικούς χώρους με τους καθηγητές τους. Έτσι την Τρίτη 5 Μαΐου ξεκινούν οι αθλητικές συναντήσεις με πρώτο τον αγώνα Μπάσκετ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας.
Την Πέμπτη 7 του μηνός. Οι αγώνες συνεχίζονται, αυτή τη φορά με βόλεϊ και θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο. Τέλος την Τρίτη 12 Μαΐου μαθητές και καθηγητές συναντιούνται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου "Αιακός" για την καθιερωμένη ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Μαθητές και καθηγητές λίγο πριν τις εξετάσεις θα βρουν την ευκαιρία να συναντηθούν μ’ έναν διαφορετικό τρόπο και να κάνουν ένα καλό διάλειμμα έξω από τα στενά όρια του σχολικού χώρου. Οι ομάδες περιμένουν τους αγώνες αρκετό καιρό και τουλάχιστον οι καθηγητές προετοιμάζονται “πυρετωδώς”. Ο κόουτς της ομάδας ποδοσφαίρου των καθηγητών κ. Γιάννης Πούντος δήλωσε: "Η προετοιμασία μας ήταν σκληρή και επίπονη τις τελευταίες ημέρες και οι μαθητές πρέπει να φέρουν ένα τσουβάλι να μαζεύουν τα γκολ που θα φάνε!". Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κόουτς της ομάδας Μπάσκετ των καθηγητών κ. Τσολάκου: "Κατανοούμε την προσπάθεια των μαθητών αλλά πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση και θα νικήσουμε, άλλωστε η γριά κότα έχει το ζουμί".

Αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη ότι η εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μπορεί να δημιουργεί δράσεις και έξω από τις σχολικές αίθουσες και μάλιστα σε ένα σημαντικό κομμάτι της παιδείας όπως είναι ο αθλητισμός. Όλοι εύχονται καλή επιτυχία σε αυτή την πρωτοβουλία και φυσικά κάθε επιτυχία στις εξετάσεις των μαθητών.

Οι ομάδες ευχαριστούν τον κ. Αβραμίδη για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png