Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 14.00 η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο 'Γιαννης Βάζος' της Δραπετσώνας τον Παννεαπολικό για την 5η αγωνιστική του Πειραιά. Για το εφηβικό πρωτάθλημα η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.30 την Προοδευτική στο γήπεδο της Χαραυγής. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στα Μέθανα τον ΑΟ Βουλιαγμένης την Κυριακή στις 12.45 για την 4η αγωνιστική. Για την 4η αγωνιστική της Α’ Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 14.00 τον Ατρόμητο Πειραιά στο κλειστό των Καμινίων. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.00 οι κορασίδες φιλοξενούν την Φιλοθέη Μαγούλας, ενώ στις 11.30 το παιδικό τμήμα φιλοξενείται από τον Εθνικό Πειραιώς.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.00 στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας την ΑΕ Ρέντη. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 14.00 οι κορασίδες του Σαρωνικού υποδέχονται στο ΕΠΑΛ τον ΑΠΣ Αλίμου, ενώ για την 2η αγωνιστική των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11.45 τον ΠΟΚ Έσπερο στο κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στην ΑΕ Σαρωνικός. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά το 2-1 επί του Παντζιτζιφιακού εκτός έδρας, υποδέχεται στην Δραπετσώνα για την 5η αγωνιστική τον Παννεαπολικό. Το ματς έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες, καθώς η μεν ΑΕ Σαρωνικός βρίσκεται στην 9η θέση με 4 βαθμούς, ενώ ο δε Παννεαπολικός είναι 8ος με 5 βαθμούς. Στις τάξεις του νησιωτικού συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την νίκη.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής θέλει ο Παναιγιναϊκός. Η ομάδα του νησιού μετά από 3 αγωνιστικές έχει 2 ήττες (1η αγωνιστική είχε Ρεπό), και κόντρα στον ΑΟ Βουλιαγμένης ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων μετά από 3 αγωνιστικές έχει 2 νίκες και μια ήττα, και πέρα από εμπειρία διαθέτει και ένα καλό γενικά σύνολο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο κλειστό των Μεθάνων με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 12.45.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png