Ο Στέφανος Τζίτζης του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με μία πολύ σημαντική επιτυχία επέστρεψε στην Αίγινα ο Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων. Συγκεκριμένα, ο αθλητής Στέφανος Τζίτζης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2017 που έλαβε χώρα στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, κατακτώντας την 3η θέση στην Α' Κατηγορία Εφήβων στα -69 κιλά. Ο νεαρός αθλητής ήταν εντυπωσιακός στους αγώνες, και κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, σε ένα τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με περίπου 1500 αθλητές.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Η 3η θέση μάλιστα, μοριοδοτείται για την ένταξη του αθλητή σε οποιοδήποτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Μια ομολογουμένως μεγάλη νίκη για τον Στέφανο Τζίτζη και τον σύλλογό του, με τον προπονητή Λάμπρο Σταμούλη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή του. Τους αγώνες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης παρακολούθησαν από κοντά κάτι παραπάνω από 2500 θεατές.

Για αυτή την επιτυχία του Αιγινήτη αθλητή και του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, θα υπάρξει αναλυτικότερη παρουσίαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png