Κυριακή και Δευτέρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαϊτης.
Με 6 συνολικά αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Λόγω της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, δε θα διεξαχθούν αγώνες το Σάββατο, με τα πρωταθλήματα των εφήβων στο ποδόσφαιρο, και κορασίδων σε μπάσκετ και βόλευ να μη διεξάγονται. Οι 6 αγώνες έχουν οριστεί να διεξαχθούν Κυριακή και Δευτέρα. Πιο συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο και την 6η αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στις Σιταποθήκες από την Αμφιάλη, ένα ματς το οποίο θα γίνει την Δευτέρα στο 14.45.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Προφήτη Ηλία στο κλειστό των Καμινίων την Δευτέρα στις 20.30. Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός θα παίξει την Κυριακή στις 14.00 με την Τερψιθέα στο ΔΑΚ της Γλυφάδας. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό τμήμα θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 10.00 τον Πειραϊκό. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό θα παίξει με τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.00. Τέλος στο βόλευ και την Τοπική Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 13.00 στο ΕΠΑΛ τον ΑΦΜΣ Φοίνικα.

Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θα επιζητήσει η ΑΕ Σαρωνικός στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Αμφιάλη. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά την ήττα από τον Παννεαπολικό (0-2) στην Δραπετσώνα, πηγαίνει στις Σιταποθήκες με σκοπό τον βαθμό ή βαθμούς, κόντρα σε μια παραδοσιακά καλή ομάδα. Η Αμφιάλη έχει κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς είναι αήττητη στις 5 πρώτες αγωνιστικές (2 νίκες, 3 ισοπαλίες), και βρίσκεται στην 7η θέση με 9 βαθμούς. Στις τάξεις της νησιωτικής ομάδας γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, παρ’ολα αυτά υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 14.45.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού το οποίο για την 5η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ αντιμετωπίζει τον Προφήτη Ηλία στα Καμίνια. Η νησιώτικη ομάδα η οποία έφτασε μια ανάσα από την νίκη την περασμένη Κυριακή (ήττα στην εκπνοή με 64-67) κόντρα στην Βουλιαγμένη, πηγαίνει στο κλειστό των Καμινίων για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Προφήτη Ηλία με στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Στο νησιωτικό συγκρότημα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 20.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png