Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Την Δευτέρα ο αγώνας Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου-Παναιγιναϊκός για την 6η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Πλούσια είναι η δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 7η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος τον Ίκαρο Καλλιθέας στο γήπεδο του Μοσχάτου την Κυριακή στις 12.30. Για το εφηβικό πρωτάθλημα η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τα Αστέρια Δραπετσώνας στις Σιταποθήκες το Σάββατο στις 11.30.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στο μπάσκετ για την 6η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται την Δευτέρα στις 22.00 στο κλειστό του Μοσχάτου από τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου. Για την 6η αγωνιστική επίσης αλλά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των γυναικών ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Φιλοθέη Μαγούλας στο ΔΑΣΚΑΛ την Κυριακή στις 12.00. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, οι κορασίδες θα παίξουν το Σάββατο στις 12.00 με την Προοδευτική εκτός έδρας, ενώ το παιδικό φιλοξενεί την Κυριακή στις 11.30 τον Προφήτη Ηλία. Στο σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.30 από την ΑΕ Καλλιθέας. Τέλος στο βόλεϋ, για την 4η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την ΑΠΣ Άμιλλα την Κυριακή στις 13.15 στο 1ο Λύκειο του Καματερού, ενώ για το πρωτάθλημα των κορασίδων ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ΕΠΑΛ το Τελαμώνα Σαλαμίνας το Σάββατο στις 15.00.

Τον πάντα υπολογίσιμο Ίκαρο Καλλιθέας αντιμετωπίζει η ΑΕ Σαρωνικός για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Πειραιά. Το νησιωτικό συγκρότημα μετά την ήττα με 2-1 από την Αμφιάλη την προηγούμενη Δευτέρα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας η οποία είναι αήττητη καθώς μετά από 6 αγωνιστικές έχει 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ο προπονητής του συλλόγου Θανάσης Μπακόμητρος εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος για το κυριακάτικο ματς, και περιμένει αντίδραση των ποδοσφαιριστών του με στόχο την άμεση επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα.

Τον πολύ δυνατό φέτος Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου αντιμετωπίζει την Δευτέρα το βράδυ ο Παναιγιναϊκός για την 6η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα της Αίγινας μετά το σπουδαίο διπλό (50-55) επί του Προφήτη Ηλία στα Καμίνια, πηγαίνει στο κλειστό του Μοσχάτου με ανεβασμένη ψυχολογία. Απέναντι της θα βρει τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου ο οποίος έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από 5 αγωνιστικές έχει σημειώσει 4 νίκες ενώ έχει κάνει και το προγραμματισμένο του ρεπό. Τις δυσκολίες του παιχνιδιού τις γνωρίζουν καλά τόσο ο τεχνικός Μάκης Παπαευθυμίου όσο και οι καλαθοσφαιριστές του Παναιγιναϊκού, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα, να είναι διάχυτη. Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό του Μοσχάτου, με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 22.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png