Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 11 - 12 Νοεμβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εννέα αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας το Σαββατοκύριακο, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο την Κυριακή για την 8η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί στο γήπεδο της Χαραυγής (ΑΓΕΤ) την Δόξα Πειραιά στις 13.30. Για το εφηβικό πρωτάθλημα η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου στο Παραλία Καλλιθέας το Σάββατο στις 12.00.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας των γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 17.15 τον Π.Ο.Κ. Έσπερο στο κλειστό 'Παναγιώτης Σαλπέας'. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 9.45 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος mini της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί τον Ερμή Πειραιά, ενώ στις 11.15 οι κορασίδες του συλλόγου υποδέχονται τις αντίστοιχες της Μάνδρας. Την Κυριακή στις 10.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Διογένη Φρεαττύδας και τον Παναιγιναϊκό για το παιδικό πρωτάθλημα. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, την Κυριακή στις 12.00 το εφηβικό τμήμα υποδέχεται το αντίστοιχο τμήμα του Προμηθέα Νίκαιας. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 14.30 για το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Πήγασο Χαϊδαρίου στο 2ο κλειστό της περιοχής, ενώ την Κυριακή στις 13.00 για την Τοπική Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Αίολο Ταύρου στο ΕΠΑΛ.

Την νίκη ανάσα ψάχνει στο ματς της 8ης αγωνιστικής η Α.Ε Σαρωνικός. Η νησιώτικη ομάδα φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος την Δόξα Πειραιά, και θέλει την νίκη ώστε να ξεφύγει από την 13η θέση (4 βαθμούς) στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος η Δόξα Πειραιά η οποία βρίσκεται στην 11η θέση με 6 βαθμούς, έχοντας μετά από 7 αγωνιστικές, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι πράσινοι της Νίκαιας πάντως, την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασαν λευκή ισοπαλία από το Μοσχάτο το οποίο είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι μπλε της Αίγινας γνώρισαν την ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 2-0 στο Μοσχάτο (Η Α.Ε. Σαρωνικός γηπεδούχος), και κόντρα στην Δόξα ψάχνουν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαραυγής (ΑΓΕΤ) με την σέντρα να έχει οριστεί στις 13.30.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png