Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών.


Δελτίο Τύπου.
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, όλοι οι δρομείς της Ελλάδας και όχι μόνο, θα συμμετάσχουν στον αγώνα του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 5 & 10 χιλιομέτρων. Είναι η σημαντικότερη δρομική διοργάνωση της χρονιάς και διεθνώς αναγνωρισμένη μιας και φέτος μόνον στην απαιτητική διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου συνολικής απόστασης 42.195 μ. θα βρεθούν στον χώρο της εκκίνησης 18.000 δρομείς εκ των οποίων οι 10.000 ξένοι δρομείς. Χιλιάδες ακόμη δρομείς θα τρέξουν στα 5 & 10 χλμ πρωι και απόγευμα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας θα δώσει για μία ακόμη φορά το παρόν με 25 δρομείς σε όλες τις διαδρομές και ευχόμαστε έναν ασφαλή τερματισμό τους. Η ώρα έναρξης της πρώτης διαδρομής των 5 χλμ είναι 07.45 και ακολουθεί η εκκίνηση των 10 χλμ στις 08.35 ενώ στις 09.00 ξεκινά ο μαραθώνιος δρόμος από την πόλη του Μαραθώνα και τερματισμό το Παναθηναικό στάδιο. Επίσης έχουν προγραμματισθεί αγώνες για ΑΜΕΑ , και παιδικοί αγώνες. Τέλος έχει προγραμματισθεί ένας ακόμη αγώνας 5 χλμ στις 16.15 το απόγευμα. Καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν στην Αθήνα την Κυριακή να ενημερωθούν από το site της διοργάνωσης http://www.athensauthenticmarathon.gr καθώς υπάρχουν κυκλοφορικές ρυθμίσεις. Ο σύλλογός μας εύχεται έναν καλό και ασφαλή αγώνα στους δρομείς μας, στους δρομείς του ΟΑΚ Αίγινας που και αυτός συμμετέχει στην διοργάνωση αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png