Τα αναβληθέντα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Τέσσερα παιχνίδια αναβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας, τα τρία από αυτά λόγο καιρού. Συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο μετά από απόφαση που πάρθηκε την Παρασκευή από την επιτροπή υποδομών, αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες τόσο του εφηβικού όσο και του παιδικού πρωταθλήματος λόγω της κακοκαιρίας. Το εφηβικό τμήμα της Α.Ε. Σαρωνικός ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί με την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες.

Στο μπάσκετ, ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής των κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στην Νεανική Εστία Μεγαρίδας και τον Παναιγιναϊκό, αναβλήθηκε λόγω της τραγικής κατάστασης που βίωσε η Δυτική Αττική. Πιο συγκεκριμένα, μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες με συλλόγους Μεγάρων, Μάνδρας, Νέας Περάμου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας, για το τριήμερο 17, 18, και 19 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή επίσης, η ΕΣΚΑΝΑ με ανακοίνωσή της ανέβαλε όλα τα παιχνίδια που επρόκειτο να διεξαχθούν σε ανοικτά γήπεδα, λόγω της κακοκαιρίας. Έτσι οι αναμετρήσεις Παναιγιναϊκός-Φοίνικας Πειραιά για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος mini, και Σαρωνικός-Αετός Καλλιθέας για την 8η αγωνιστική των εφήβων, δεν διεξήχθησαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png