7ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2018.


Ο Ο.Α.Κ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου) διοργανώνει τον 7ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας" υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αίγινας  και της Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού τον ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη του Δ.Α.Ο.Α.(Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας) και της Κ.Ε.Δ.Α. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας) σε συνεργασία με τον ΣΔΥ Αίγινας, την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, τον Σύλλογο Έπος Ανάβαση, το Εργομετρικό Κέντρο my athlete (www.myathlete.gr), την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, το Νοσοκομείο Αίγινας (γιατρός Γαλάνης Γρηγόρης) , τον  κύριο Σωκράτη Δούκα (Υπεύθυνος ιατρικής ομάδας του αγώνα)  Φυσικοθεραπευτές ( Οικονόμου Στέλιος - Στεφανίδης θανάσης - Στενάκης Παναγιώτης) και το Τμήμα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.

Ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της νεότερης Ελλάδας, είναι η σημαντικότερη προσωπικότητα της νεότερης ιστορίας του Έθνους μας. Η Αίγινα στην οποία αφίχθη και ορκίστηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του, την οποία και όρισε πρώτη Πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, οφείλει να τιμά την μνήμη και την προσφορά του. Στα πλαίσια του εορτασμού του νησιού μας για τον Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια, διοργανώνουμε αγώνα δρόμου που θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αίγινας.

Η βασική διαδρομή των δέκα (10.000) μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα του Ι. Καποδίστρια επί της Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Παναγίτσας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου πέντε (5.000) μέτρων για δρομείς και περιπατητές.

Δηλώσεις συμμετοχής για τα 10.000 μ. και τα 5.000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής για τους παιδικούς αγώνες.

Η προκήρυξη του αγώνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png