Η αγωνιστική κίνηση των ομάδων της Αίγινας για το τριήμερο 25, 26 και 27 Νοεμβρίου


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, χωρίς αγωνιστική υποχρέωση το αντρικό της ΑΕ Σαρωνικός η οποία για την 10η αγωνιστική θα πάρει το παιχνίδι με την Οδηγήτρια στα χαρτιά με 3-0, καθώς η πειραιώτικη ομάδα δεν κατέβηκε στο φετινό πρωτάθλημα. Αντιθέτως, κανονικά συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του εφηβικού το οποίο θα αντιμετωπίσει την Αμφιάλη εκτός έδρας το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και την 9η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ελευσίνα την Δευτέρα στις 21.30 εκτός έδρας, ενώ για την αντίστοιχη αγωνιστική της Α’ γυναικών ο Παναιγιναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 12.00 τον ΑΟ Βάρης στο κλειστό της Βάρης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.30 το mini θα φιλοξενηθεί από τον Πειραϊκό, ενώ την Κυριακή στις 10.30 το παιδικό τμήμα του συλλόγου θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Πειραιά. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 12.30 τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης (2) εκτός έδρας. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 12.30 οι κορασίδες θα φιλοξενηθούν από τον ΓΣ Πετρούπολης, ενώ την Κυριακή στις 12.00 για την Τοπική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Νίκαιας στο κλειστό ‘Σελεπιτσάρι’.

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα θα ταξιδέψει την Δευτέρα η αποστολή του Παναιγιναϊκού στην Ελευσίνα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 9η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Μια νίκη καθαρά ψυχολογίας, ώστε ο νησιώτικος σύλλογος να δει με περισσότερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια του αρκετά δυνατού πρωταθλήματος της φετινής σεζόν. Η Ελευσίνα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καλό ξεκίνημα και βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.  Στις τάξεις των νησιωτών επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με τον τεχνικό Μάκη Παπαευθυμίου, να περιμένει αγωνιστική αντίδραση από τους καλαθοσφαιριστές του. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα με το τζάμπολ να είναι στις 21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png