Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 2, 3, και 4 Δεκεμβρίου για τις ομάδες της Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εννέα αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο 2,3 και 4 Δεκεμβρίου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλλευ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 11η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε Θύελλας/Αχιλλέα στον Κορυδαλλό την Κυριακή στις 12.30. Για την 9η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 11.45 στις Σιταποθήκες την Α.Ε. Περάματος.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στο μπάσκετ για την 10η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Βάρης την Δευτέρα στις 21.30 στο Νέο Κλειστό της Βάρης, ενώ για την αντίστοιχη αγωνιστική της Α' Γυναικών ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.30 από την Μάνδρα. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 9.45 το τμήμα mini θα υποδεχτεί το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε. Ρέντη, ενώ την ίδια μέρα αλλά στις 14.00 οι κορασίδες θα φιλοξενηθούν από τις αντίστοιχες του Φοίνικα Πειραιά. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα θα αντιμετωπίσει τον Πόλις Καλλιθέας στο ανοικτό της Αίγινας την Κυριακή στις 12.00. Στο βόλλευ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός θα παίξει το Σάββατο στις 14.00 με την Ένωση Ιλίου εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 12.00 στο ΕΠΑΛ για την Τοπική Κατηγορία των Γυναικών ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Μελά Αγίου Ελευθερίου.

Μετά το υπέρ της 3-0 άνευ αγώνα (η Οδηγήτρια δεν κατέβηκε στο φετινό πρωτάθλημα) της περασμένης αγωνιστικής, η Α.Ε. Σαρωνικός επιστρέφει στις αγωνιστικές της επάλξεις κόντρα στην Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού εκτός έδρας. Η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα ψάξουν για το τρίποντο. Η ομάδα το Κορυδαλλού δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, και βρίσκεται στην 14η θέση με 4 βαθμούς, ενώ παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η νησιώτες βρίσκονται στην 10η θέση με 9 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες (η μία με την Οδηγήτρια άνευ αγώνα), 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.30 στο γήπεδο του Κορυδαλλού.

Κρίσιμο παιχνίδι και για την ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού για την 10η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Μάκη Παπαευθυμίου αντιμετωπίζει τον Κεραυνό στην Βάρη, και στοχεύει στην νίκη ώστε να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του εξαιρετικά δύσκολου αυτού πρωταθλήματος. Η νησιώτικη ομάδα μετά το σπουδαίο διπλό στην Ελευσίνα με 61-40 κόντρα στην τοπική ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική, πηγαίνει στην Βάρη με ανεβασμένη ψυχολογία, με τον νεαρό τεχνικό να περιμένει να δει ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά των καλαθοσφαιριστών του, όπως στο περασμένο μάτς. Η συνάντηση της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας με το τζάμπολ να είναι στις 21.30.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png