Αγώνες μαθητών - καθηγητών. Μέτρησαν και τα δοκάρια!


Με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου "Αιακός" χθες το απόγευμα, ολοκληρώθηκαν οιπρογραμματισμένοι αγώνες μεταξύ μαθητών και καθηγητών, που ομολογουμένως αποδείχθηκαν αγχολυτικοί κυρίως για τους μαθητές, που ανάμεσα στις μαθητικές υποχρεώσεις και το διάβασμα για τις εξετάσεις, βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να "τα πουν στο γήπεδο" με τους καθηγητές τους. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν δηλώσεις εκατέρωθεν, που ανέβασαν το ενδιαφέρον για την τελική αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας μετριέται όπως φαίνεται με διαφορετικό τρόπο. Από την πλευρά τους οι καθηγητές υποστηρίζουν ότι στο χθεσινό αγώνα έχασαν μόλις με 7-6, ενώ οι μαθητές μην μπορώντας να πιστέψουν σε αυτά που ακούν, δηλώνουν ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν 7-2. Τελικά η διαφορά εντοπίστηκε: οι καθηγητές μέτραγαν και τα δοκάρια που έχαναν!

Ανεξάρτητα από το αν θα τα βρουν τελικά στο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, όλοι συμφωνούν στο εξής: ότι πολυτιμότερος παίχτης της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ήταν ο καθηγητής κύριος Γιάννης Βελλής! Οι καθηγητές φαίνεται ότι τα πήγαν μια χαρά μέχρι το πρώτο ημίχρονο, όμως από το δεύτερο η εικόνα ανατράπηκε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Ζάμπος δεν είχε καθόλου εύκολο έργο!


Ωστόσο ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, ανάμεσα στους αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ που είχαν προηγηθεί και φυσικά τις δηλώσεις που είχαν γίνει για αυτούς τους αγώνες. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, αλλά το μπάσκετ ήταν παιγνίδι για T.V. και ''έσπασε καρδιές''. Μάλιστα διαιτητής έπαιξε ο Στουραϊτης Γιώργος, που είναι και επίσημος διαιτητής. Στο βόλεϊ μόλις τέλειωσε το παιγνίδι οι δυο ομάδες ανακατεύτηκαν  και ξεκίνησαν καινούργιο παιγνίδι, ενώ οι δηλώσεις έπεφταν βροχή!


Ο Τζίτζης Στέλιος από την πλευρά των μαθητών  χαρακτήρισε ''ύποπτο'' τον χρόνο διεξαγωγής των παιγνιδιών, αφού οι μαθητές αυτή την περίοδο είναι κουρασμένοι από το διάβασμα. Ο Τσολάκος Γιώργος από την πλευρά των καθηγητών δήλωσε ότι οι αγώνες γίνονται στο γήπεδο  και όχι με δηλώσεις και ζήτησε συγνώμη για την γρήγορη αποχώρηση αφού όπως είπε έπρεπε να κοιμηθεί νωρίς, καθώς την επομένη ο κόουτς του ποδοσφαίρου Πούντος Γιάννης τους έχει πρωινή ανάβαση στο Όρος ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα!

Πραγματικά τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων δεν έχουν καμία σημασία. Αυτό που έμεινε σε όλους ήταν το χιούμορ, το γέλιο και οι στιγμές που έζησαν έξω από τις σχολικές αίθουσες μαθητές και καθηγητές. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους υλοποίησαν την ιδέα και φυσικά σε όσους συμμετείχαν!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png