Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δύο αγώνες ποδοσφαίρου, τρεις μπάσκετ και δύο βόλεϋ περιλαμβάνει το μενού των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 20η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Παννεαπολικό στο 'Παντελής Νικολαΐδης' την Κυριακή στις 12.30. Για την 5η αγωνιστική της β' φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιώς στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας, το Σάββατο στις 11.45.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός για την 18η αγωνιστική αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος τον Προφήτη Ηλία στο κλειστό των Καμινίων, την Δευτέρα στις 20.30. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 10.15 το τμήμα mini αντιμετωπίζει το αντίστοιχο του Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 10.30 για το πρωτάθλημα προμίνι ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά. Στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 14.00 ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Πήγασο Χαϊδαρίου, για την 15η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ενώ την Κυριακή στις 12.30 για την 16η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αίολο Ταύρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png