Η αγωνιστική κίνηση στην Αίγινα, του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Μ. Δευτέρας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επτά συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Μ. Δευτέρας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 27η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τη Κυριακή στις 14.00 τον Ατρόμητο Πειραιά στο ‘Σταύρος Μελισσουργός‘ στο Ρέντη. Για την 12η αγωνιστική της β’ φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.00 από τον Εθνικό επίσης στο γήπεδο του Ρέντη. Στο μπάσκετ και την 24η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει (τυπικά γηπεδούχος) την Μεγάλη Δευτέρα στις 21.30 τον ΓΣ Μεγάρων στο κλειστό της περιοχής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.00 το τμήμα mini αντιμετωπίζει τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 13.00 το προμίνι φιλοξενείται από τον Πορφύρα. Τέλος στο βόλεϋ, την Κυριακή στις 13.00 για την 22η και τελευταία αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Άρη Αμφιάλης, ενώ το Σάββατο στις 12.30 για την 21η αγωνιστική των Κορασίδων ο Σαρωνικός φιλοξενείται στην Ηλιούπολη από την ομώνυμη ομάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png