Κολυμβητικοί αγώνες από το γυμναστήριο Κούρος.


Για ενδέκατη συνεχή χρονιά φέτος το γυμναστήριο Κούρος, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες κολύμβησης κοριτσιών και αγοριών παιδικής ηλικίας. Οι αγώνες έγιναν και φέτος στην πισίνα του ξενοδοχείου Apollo στην Αγία Μαρίνα και όπως ήταν φυσικό τα "δελφίνια" του club Κούρος έκλεψαν την παράσταση. Η εκδήλωση που αποτελεί το επιστέγασμα μιας εκπαιδευτικής περιόδου, κατά την οποία τα παιδιά που συμμετέχουν εξασκούνται σε διάφορες τεχνικές κολύμβησης από τους υπεύθυνους του προγράμματος, παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από την οργάνωση της.

Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου, ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Κούρος, γυμνάστρια και υπεύθυνη του προγράμματος, συντόνιζε τη δράση μέσα και έξω από την πισίνα, καθώς τα παιδιά είχαν χωριστεί σε ηλικιακά groups για να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα μέσα στην πισίνα. Τα πολύχρωμα μαγιό και τα κολυμβητικά σκουφάκια, έδωσαν ένα ιδιαίτερα καλοκαιρινό χρώμα στην όλη διαδικασία και τα παιδιά που συμμετείχαν έδειξαν σε όλους ότι ο χρόνος και η εκπαίδευση δεν πήγαν χαμένα. Το αντίθετο μάλιστα, παρουσίασαν διάφορες τεχνικές κολύμβησης και έκαναν τους γονείς τους που είχαν κατακλύσει το χώρο γύρω από την πισίνα να τα χειροκροτήσουν και να τα συγχαρούν για τις επιδόσεις τους.


Χαρακτηριστικό των αγώνων κολύμβησης που διοργανώνει το body club Κούρος, είναι τα μέτρα ασφάλειας τα οποία είναι πολύ αυστηρά και δεν χαλαρώνουν ποτέ. Κάθε παιδί είχε το δικό του συνοδό και η εποπτεία ήταν διαρκής. Παιδιά και γονείς απόλαυσαν ιδιαίτερα τις απονομές με κύπελλα και μετάλλια που φέτος έγιναν ανά κατηγορία ανάμεσα στα αγωνίσματα. Οι φωτογραφικές μηχανές και οι βιντεοκάμερες αποθανάτισαν τις στιγμές και το ραντεβού ανανεώθηκε όχι για του χρόνου, αλλά για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής υπάρχει και δεύτερο τμήμα κολύμβησης.

Η ιδιοκτήτρια του body club Κούρος κυρία Φωτεινή Μπήτρου, ευχαριστεί τους συνεργάτες της, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τον κύριο Γιώργο Αλεβίζο για την παραχώρηση της πισίνας στο ξενοδοχείο Apollo.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png