Νέα υπηρεσία personal training boxing και kick boxing από τον Λάμπρο Σταμούλη.


Μία νέα υπηρεσία ξεκινά από τον Σύλλογο Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας και τον Λάμπρο Σταμούλη, είναι το personal training σε boxing και kick boxing που προσφέρει μία σειρά από μεγάλα πλεονεκτήματα.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ένα πρόγραμμα πολεμικής τέχνης με personal training, καθώς έχουν κουραστεί από τους απρόσωπους χώρους στα γυμναστήρια, και θέλουν την προσωπική επίβλεψη ενός δασκάλου για πιο άμεσα αποτελέσματα στις τεχνικές, στην μαχητική ικανότητα και στο fitness. Το personal training προσφέρει εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες, με μεγάλη ευελιξία στο χρόνο, άμεση βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής του αθλούμενου στις πολεμικές τέχνες. Επίσης, προετοιμασία για ένα αγώνα ή για την απόκτηση ζώνης στο kick boxing.

Ο Λάμπρος Σταμούλης εξηγεί ότι το personal training αποτελεί τον απόλυτο τρόπο βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, μείωσης του λίπους, αύξηση της ενεργητικότητας και της ευεξίας, με έναν διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο εκγύμνασης σε κάποιο πιο προσωπικό χώρο και μέσα σε πολύ μικρά group των 1-3 ατόμων. Η θετική επιρροή στην απόδοση του σώματος και στην μαχητική ικανότητα έρχεται γρήγορα στις πρώτες κιόλας προπονήσεις παράλληλα με την άμεση απώλεια βάρους,  ενδυνάμωση και σύσφιξη. Τα αποτελέσματα της προπόνησης με personal training είναι ρεαλιστικά και ορατά σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Ο Λάμπρος Σταμούλης προσκαλεί όσους το επιθυμούν να γνωρίζουν ένα αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα fitness, που εστιάζει στις προσωπικές ανάγκες του ασκούμενου για γυμναστική και προπόνηση και αυξάνει τα καθημερινά επίπεδα ενέργειας!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6942902749.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png