Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 24, 25 και 26 Νοεμβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 7η αγωνιστική της Β’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 τον Άρη Αμφιάλης. Στο μπάσκετ και την 7η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 21.30 την Βουλιαγμένη στο Νέο Κλειστό της Βάρης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.00 ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Δραπετσώνας για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Τέλος στο βόλεϋ, την Κυριακή στις 12.00 για την 6η αγωνιστική της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αιξωνή στην Γλυφάδα (κλ. Οδυσσέας Παπαδόπουλος), ενώ το Σάββατο στις 14.00 για την 7η αγωνιστική της Α’ Κορασίδων, ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ΕΠΑΛ τον Ολυμπιακό Πειραιώς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png